Χιονάτη Μαργαρίτα της Χαράς

Τα μυστικά των Chef

Ένα πανεύκολο cocktail που ενθουσιάζει. Μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων εκρηκτικών.  Κρέμα και άρωμα καρύδας, πινελιές λαίμ, τεκίλα και cranberries που ξυπνούν αναμνήσεις χαράς, αγάπης με τα χρώματα του χιονιού και γεύσεις καλοκαιρινές…

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεκίλα που αγαπάτε, αποφύγετε όμως τις παλαιωμένες γιατί δίνουν πιο δυνατή γεύση και άρωμα, που καλύπτει την καρύδα.

Χιονάτη Μαργαρίτα της Χαράς

Υλικά

18 oz γάλα καρύδας, κονσέρβας

6 oz   χυμό καρύδας

9 oz silver τεκίλα

2 oz Grand Marnier

Μισό φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο χυμό λάιμ

3 κ.γ. σιρόπι αγαύης

Γαρνίρισμα

Φρέσκα ή κατεψυγμένα μύρτιλα, φέτες λαίμ και κλαράκια δενδρολίβανου.

Διαδικασία

Σε μεγάλη κανάτα βάζουμε το γάλα καρύδας, το χυμό καρύδας, το Grand Marnier, την silver τεκίλα, τον χυμό λαίμ και το σιρόπι αγαύης.

Με το αναδευτήρι ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα, που να μην διαχωρίζεται το γάλα καρύδας.

Bρέχουμε τα χείλη του ποτηριού και τα βυθίζουμε σε ζάχαρη.

Βάζουμε πάγο στο ποτήρι και ρίχνουμε το cocktail πάνω στον πάγο.

Γαρνίρουμε με μύρτιλα, φέτες λαίμ και βάζουμε την κορφούλα από κλαράκι δενδρολίβανου σε κάθε ποτήρι.

Πηγή www.joyfulhealthyeats.com

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !