Πώς να φτιάξεις σπιτική σουμάδα

Η σουμάδα με τη γλυκιά γεύση και το χαρακτηριστικό άρωμα του πικραμύγδαλου σερβίρεται σαν κέρασμα στις χαρές…σε γάμους βαπτίσεις, αρραβώνες κ.α. κυρίως στα νησιά και στις παραλιακές πόλεις. Παρασκευάζεται από γλυκά και πικρά αμύγδαλα  που αλέθονται και αναμιγνύονται σε σιρόπι. Ας το δούμε όμως αναλυτικά. Είναι πολύ απλό. Για περίπου 1 ½  λίτρο σουμάδα θα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πώς να φτιάξεις σπιτική σουμάδα.