To cocktail της εβδομάδας: “Remember me”

Τα μυστικά των Chef

Εμείς δοκιμάζουμε και για ό,τι μας ενθουσιάζει, ζητάμε τη συνταγή

Το σημερινό έχει το όνομα remember me. Εμείς ατενίζουμε την Αθήνα από ψηλά και θυμόμαστε…το καλοκαίρι, τις παρέες και κάποιο πρόσωπο ξεχωριστό για εμάς.

Στην υγειά μας

Remember me

Από τον Τάσο Σταμάτη, bartenter του Terra Petra, Θέατρο Πέτρας Αθήνα

Yλικά

50ml Smirnoff red

25ml Saint Germain

15 ml lime

20 ml σιρόπι γιασεμιού

20 ml Raspberry πουρέ

50 ml prosecco  (Top Up)

Διαδικασία

Προσθέτουμε όλα τα συστατικά με τη σειρά στο shaker, εκτός του prosecco.

Χτυπάμε δυνατά με ολόκληρο πάγο,

Σουρώνουμε σε μεγάλο ποτήρι κόκκινου κρασιού Burgundy, που έχουμε γεμίσει με τριμμένο πάγο.

To απογεμίζουμε με prosecco.

Τέλος,  γαρνίρουμε με φυσαλίδα, φρέσκα Raspberries και σερβίρουμε.

Ο Τάσος Σταμάτης, bartender του Terra Petra

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !