Εμείς δοκιμάζουμε και για ό,τι μας ενθουσιάζει, ζητάμε τη συνταγή
Το σημερινό έχει το όνομα remember me. Εμείς ατενίζουμε την Αθήνα από ψηλά και θυμόμαστε…το καλοκαίρι, τις παρέες και κάποιο πρόσωπο ξεχωριστό για εμάς.
Στην υγειά μας
Remember me
Από τον Τάσο Σταμάτη, bartenter του Terra Petra, Θέατρο Πέτρας Αθήνα
Yλικά
50ml Smirnoff red
25ml Saint Germain
15 ml lime
20 ml σιρόπι γιασεμιού
20 ml Raspberry πουρέ
50 ml prosecco (Top Up)
Διαδικασία
Προσθέτουμε όλα τα συστατικά με τη σειρά στο shaker, εκτός του prosecco.
Χτυπάμε δυνατά με ολόκληρο πάγο,
Σουρώνουμε σε μεγάλο ποτήρι κόκκινου κρασιού Burgundy, που έχουμε γεμίσει με τριμμένο πάγο.
To απογεμίζουμε με prosecco.
Τέλος, γαρνίρουμε με φυσαλίδα, φρέσκα Raspberries και σερβίρουμε.
