Πώς να φτιάξεις ζεστή σπιτική κανελλάδα
Η κανελλάδα ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα των παππούδων μας. Είναι σιρόπι κανέλλας που ανακατεύεται με νερό για την παρασκευή ροφήματος. Τα τελευταία χρόνια πολλά μοντέρνα καφέ και εστιατόρια, ιδιαίτερα στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, έχουν εντάξει στον κατάλογο των ροφημάτων τους την κανελλάδα, ζεστή ή κρύα, ενώ άλλα την προσφέρουν στο τέλος … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πώς να φτιάξεις ζεστή σπιτική κανελλάδα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί