Κόλλησε τσίχλα στα μαλλιά μου. Πώς την αφαιρώ;

Tips

Μπορεί να μην συμβαίνει συχνά να κολλάει τσίχλα στα μαλλιά σου, αν όμως σου τύχει, δεν θα την ξεφορτωθείς πολύ εύκολα. Από την άλλη, κρίμα είναι να κόψεις τούφα από τα μαλλιά σου, ιδιαίτερα αν η τσίχλα έχει κολλήσει κοντά στη ρίζα.

Εμείς θα σου δώσουμε 4 εύκολους τρόπους για να την αφαιρέσεις:

Λάδι

Το ελαιόλαδο ή οποιοδήποτε άλλο φυτικό έλαιο είναι ιδανικό για αυτή τη δουλειά. Παίρνεις την τούφα στην οποία είναι κολλημένη η τσίχλα και τη βρέχεις με ελαιόλαδο κάνοντας απαλές κινήσεις με τα δάχτυλά σου. Σιγά σιγά η τσίχλα θα σκληρύνει και θα αρχίσει να γλιστρά από τις τρίχες.

Παγάκια

Τοποθέτησε μερικά παγάκια σε ένα νάιλον σακουλάκι και τύλιξέ το γύρο από την τούφα με την τσίχλα. Σε λίγο η τσίχλα θα αρχίσει να παγώνει και να σκληραίνει με αποτέλεσμα να μπορέσεις να την αφαιρέσεις με ευκολία.

Οινόπνευμα

Βρέξε τη τούφα με την κολλημένη τσίχλα με οινόπνευμα και σε λίγο η τσίχλα θα ξεκολλήσει από τις τρίχες και θα αφαιρεθεί πολύ εύκολα.

Αντισηπτικό μαντηλάκι

Τα αντισηπτικά μαντηλάκια είναι εμποτισμένα με αλκοόλη και λειτουργούν όπως το οινόπνευμα. Απλά τύλιξε ένα μαντηλάκι γύρω από την κολλημένη τσίχλα και σε λίγο δοκίμασε με αργές κινήσεις να την ξεκολλήσεις.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !