Κρέμα φέτας για ζυμαρικά

Τα μυστικά των Chef

Τα ζυμαρικά συνδυάζονται υπέροχα με τη φέτα, η οποία τους προσδίνει έναν τόνο σπιρτάδας και φρεσκάδας ταυτόχρονα. Για να δέσουν καλύτερα ώστε να μη χρειαστεί να φτιάξεις έξτρα σάλτσα, δοκίμασε να τα περιλούσεις με κρέμα φέτας και θα ξετρελαθείς.

Θα χρειαστείς:

Μίγμα από 2 φλυτζάνια φέτα τριμμένη και ¾  φλυτζανιού κρέμα γάλακτος ή γάλα

Πιπέρι

5 ντοματίνια

Ελαιόλαδο

Ρίγανη

Εκτέλεση:

Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή wok, ρίχνεις ελάχιστο ελαιόλαδο και ανάβεις τη φωτιά στο μέτριο.

Μόλις ζεσταθεί λίγο το λάδι προσθέτεις τα ντοματίνια κομμένα στα 2 και ανακατεύεις για 1 λεπτό μέχρι να μαραθούν ελαφρά.

Σβήνεις τη φωτιά και ρίχνεις στο τηγάνι το μίγμα φέτας και κρέμας.

Ανακατεύεις και προσθέτεις το πιπέρι και τη ρίγανη.

Προσθέτεις τα ζυμαρικά και λίγο ακόμα ελαιόλαδο, ανάβεις τη φωτιά στο μέτριο και ανακατεύεις για 2 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά.

Σερβίρεις σε μεγάλη πιατέλα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !