Παγωμένο ποτό χωρίς…παγάκια

Τα μυστικά των Chef

Αν ρωτούσαμε ποιο είναι το μειονέκτημα των παγωμένων ποτών, είναι βέβαιο πως οι περισσότεροι θα απαντούσαν πως τους ενοχλεί ότι πρέπει να το πιούν γρήγορα για να μην λιώσει ο πάγος και νερουλιάσει.

Ωστόσο, όταν απολαμβάνουμε το ποτό μας θέλουμε να το κάνουμε με την ησυχία μας, χωρίς άγχος και βιασύνη, χαλαρώνοντας με παρέα ή μόνοι μας.  Ποια είναι λοιπόν η λύση;

Κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί διάφορα προϊόντα για να διατηρούν το ποτό μας παγωμένο, όπως πλαστικά παγάκια, παγοκύστες για πολύ μεγάλα παγάκια που λιώνουν πιο αργά κ.α.

Αν ωστόσο θέλεις να δώσεις μια πιο παιχνιδιάρικη και χρωματιστή νότα στα ποτά σου διατηρώντας τα ταυτόχρονα παγωμένα χωρίς να αραιώνουν, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις παγωμένα φρούτα αντί για πάγο.

Κατάψυξε φέτες εσπεριδοειδών, κεράσια, φράουλες, μούρα, ρόγες από σταφύλι και χρησιμοποιήσέ τα αντί για πάγο στα ποτά σου, μεμονωμένα ή συνδυαστικά.

Επιπρόσθετα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ποτήρια που προηγουμένως έχεις το τοποθετήσει για λίγο στην κατάψυξη.

Εκτός από τα ποτά, με τον παραπάνω τρόπο μπορείς να αρωματίσεις το νερό σου, τη σόδα ή τα αναψυκτικά.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !