Ένα κοκτέιλ που αρέσει πολύ σε χρώμα κόκκινο ότι καλύτερο για το Πάσχα… Δροσερό με το απίθανο Holy Ginger, που είναι τονωτικό, αναζωογονητικό και συνάμα ευεργετικό για τον οργανισμό μας. Βασικά πρόκειται για ένα μείγμα από μέλι ανθέων, χυμό πιπερόριζας και φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού. Θα το αναζητήσετε στις κάβες και είναι πολυχρηστικό. Αν το αναμείξετε με κρύο νερό και παγάκια μπορείτε να το απολαύσετε σαν αναψυκτικό ή αν χρησιμοποιήσετε με ζεστό νερό δημιουργείτε ένα αφέψημα superfood.
Εκτός από τη φράουλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό ροδιού ή ακόμα και χυμό μάνγκο.Θα σας αρέσει…
Xρόνος παρασκευής 5 λεπτά / Πολύ εύκολο
Holy Ginger με φράουλα και ρούμι
Από τον Πέτρο Πετρόπουλο, mixologiste
Υλικά
40 ml Holy Ginger
60 ml παλαιωμένο ρούμι
20 ml χυμός φράουλας
Τριμμένο πάγος
Μία ή μισή φράουλα
Φρέσκος δυόσμος
1 φέτα μοσχολέμονο
Μία ή μισή φράουλα, επιλεκτικά
Διαδικασία
Στο σέικερ αναμειγνύουμε Holy Ginger, το ρούμι, το χυμό φράουλας, τον τριμμένο πάγο και χτυπάμε καλά και δυνατά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε χαμηλό ποτήρι.
Σερβίρουμε με μια κορφούλα φρέσκου δυόσμου, μια φετούλα μοσχολέμονο και αν θέλουμε μια ή μισή φράουλα.