Σαλάτα ντοματίνια τρικολόρε με σουσάμι

Tips

Μια σαλάτα πρωτότυπη που γίνεται σε χρόνο Dt και αρέσει πολύ. Πλημμυρίζει χρώματα και αρώματα το τραπέζι μας και παράλληλα είναι πολύ θρεπτική.

Χρόνος παρασκευής 5 λεπτά / Πολύ εύκολη

Από τον Άγγελο Γκαλή, ψαροταβέρνα Porto Marina, Κουφό Χαλκιδικής

Σαλάτα ντοματίνια τρικολόρε με σουσάμι

Yλικά για 4 άτομα

20 ντοματάκια διαφόρων χρωμάτων, κομμένα στη μέση

10 ελιές πράσινες και μαύρες, σε φετούλες

150 γρ. τυρί φέτα σε κύβους

10 κουμπάκια κάπαρης

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο και λίγο από το πράσινο

3 – 4 φύλλα ρόκας, κομμένα με το χέρι

10 κρουτόν με ρίγανη

ελαιόλαδο

ανθός αλατιού

1 κ.σ. σουσάμι

Τρόπος Παρασκευής

Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τα ντοματάκια, τις ελιές, την κάπαρη, τη ρόκα, το ελαιόλαδο, τα κρουτόν και τη φέτα και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Πασπαλίζουμε με ανθό αλατιού και σουσάμι.

Σερβίρουμε σε μεγάλο μπολ.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !