Πώς να φρεσκάρω τα μαλλιά μου χωρίς να τα λούσω;

Tips

Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα διαθέτεις χρόνο για λούσιμο. Ίσως κάποιο πρωί σε πάρει ο ύπνος ή κάποιο απόγευμα κανονίσεις αυθόρμητα με την παρέα μια βραδινή έξοδο. Πού χρόνος για λούσιμο, στέγνωμα και styling… Ωστόσο δεν θέλεις να κάνεις εκπτώσεις στην εμφάνισή σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα μαλλιά σου.

Δες μερικούς τρόπους για να τα φρεσκάρεις χωρίς να χρειαστεί να τα λούσεις.

  • Βρέξε τα χέρια σου, ρίξε πάνω τους λίγο σαμπουάν και κάνε αφρό. Έπειτα, πέρασέ τα μέσα στα μαλλιά και τρίψε τα στις ρίζες των μαλλιών στο μπροστινό μέρος του τριχωτού της κεφαλής και στους κροτάφους. Ξέπλυνε τα χέρια και χωρίς να τα σκουπίσεις πέρασέ τα ξανά 2-3 φορές από τα ίδια σημεία. Έτσι η περίσσια λιπαρότητα θα φύγει, οι ρίζες θα αποκτήσουν όγκο και τα μαλλιά θα δείξουν αυτομάτως πιο φρέσκα.
  • Αν τα μαλλιά σου είναι ανοιχτόχρωμα μπορείς να κάνεις το κόλπο με το ταλκ. Ρίξε λίγο ταλκ στις ρίζες των μαλλιών και άφησέ το για 2-3 λεπτά να τραβήξει τη λιπαρότητα. Έπειτα, τίναξε τα μαλλιά σου πολύ καλά και θα δεις αμέσως τη διαφορά.
  • Με το κεφάλι σκυμμένο μπροστά δώσε όγκο στις ρίζες φυσώντας με το πιστολάκι. Μερικές φορές αυτό και μόνο αρκεί για να σε σώσει προσωρινά.

Τέλος, πάντα υπάρχει και η λύση ενός  έξυπνου χτενίσματος που να κρύβει κατά κάποιο τρόπο τα άλουστα μαλλιά, όπως μια ή  περισσότερες γαλλικές κοτσίδες, τα space buns, η τοποθέτηση μιας φαρδιάς κορδέλας κ.α.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !