Σαλάτα με φλοίδες αγγουριού, γραβιέρα και πιπεριά 

Tips

Μια δροσερή σαλάτα ξεχωριστή. Ο συνδυασμός του αγγουριού με τη γραβιέρα και την πιπεριά είναι πολύ γευστικός. Mια σαλάτα που αξίζει να την εντάξετε στη διατροφή σας, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει…

Χρόνος παρασκευής 35 λεπτά / Πολύ εύκολο

Σαλάτα με φλοίδες αγγουριού, γραβιέρα και πιπεριά

Από το Mediterranean Combo

Υλικά για 4 άτομα

3 αγγούρια, δροσερά

2 πράσινες πιπεριές κέρατο

150 γρ. γραβιέρα

10 φύλλα φρέσκο δυόσμο

3 κλωναράκια άνηθο, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. κουκουνάρι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

Με το πίλερ κόβουμε τα αγγούρια σε μακριές και λεπτές φέτες.

Χρησιμοποιώντας και πάλι το πίλερ κόβουμε τη γραβιέρα σε φλοίδες.

Kαθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σπόρια και τα κοτσάνια και τις κόβουμε σε λωρίδες.

Βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα τις πιπεριές και τις ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C στον αέρα για 20-30 λεπτά.

Σε πιατέλα βάζουμε τα αγγούρια σε ρολό και ρίχνουμε από πάνω τις φλοίδες γραβιέρας, την πιπεριά, τον άνηθο, το κουκουνάρι.

Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !