Συνταγές Vip’s: Victoria Beckham

Τα μυστικά των Chef

H Victoria Caroline Beckham είναι γνωστή τραγουδίστρια, σχεδιάστρια μόδας και τηλεοπτική personna. Αγγλίδα στην καταγωγή και γεννημένη στις 17 Απριλίου 1974. Έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1990, σαν μέλος του διάσημου γυναικείου  συγκροτήματος Spice girls και το όνομά της Posh Spice. Οι πωλήσεις δίσκων έσπασαν το φράγμα των 90 εκατομμύριων και ήταν οι μεγαλύτερες όλων των εποχών, για γυναικείο συγκρότημα.

Ο γάμος της με τον ποδοσφαιριστή David Beckham απογείωσε την δημοτικότητά της. Ασχολήθηκε με τη μόδα σαν σχεδιάστρια και στάθηκε πρωτοπόρα στις εκστρατείες ενάντια στη βιομηχανία γούνας, προκαλώντας επαίνους από τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Το 2013 ψηφίστηκε σαν μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του Ηνωμένου Βασιλείου. Η φιλανθρωπική της δράση μεγάλη στο ίδρυμα Save the Children και στο ίδρυμα του Elton John AIDS.

Ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα διατροφής και το πρόγραμμά της αυστηρό. Το βάρος της είναι 48 κιλά και το ύψος της 1,63.  Γυμνάζεται πάρα πολύ και λατρεύει να μαγειρεύει στο σπίτι για τα παιδιά της. Δεν τρώει επεξεργασμένες τροφές και κυρίως τρέφεται με κοτόπουλο, φρούτα, ξηρούς καρπούς, λαχανικά, ψάρια ενώ το κόκκινο κρέας λείπει από τη διατροφή της. Πίνει 8 ποτήρια νερό την ημέρα και πράσινο τσάι.

Λατρεύει τις αποδράσεις στη φύση και τις δραστηριότητές μαζί με τα 4 παιδιά της και τον σύζυγό της.

Aπό τα γλυκά απέχει με μοναδική εξαίρεση το αγαπημένο της Brownie, που δίνει εορταστικό τόνο γλυκό κάθε χρόνο στα γενέθλιά της, και μοιράζεται τη πανεύκολη συνταγή μαζί μας.

To Brownie της Victoria  

Υλικά  για 20 κομμάτια

3 αυγά

70 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο

120 γρ. βούτυρο ελαφρά αλατισμένο, σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. μαύρη σοκολάτα, σε κομμάτια

120 γρ. ζάχαρη άχνη

120 γρ. πούδρα φουντουκιών και αμυγδάλων

Τρόπος παρασκευής

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο

Σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων λιώνουμε τη σοκολάτα ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε μια πυκνή και γυαλιστερή κρέμα.

Λιώνουμε το βούτυρο για να γίνει σαν αλοιφή.

Στο μίξερ χτυπάμε με το σύρμα το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αυγά μαζί, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

Προσθέτουμε βροχηδόν το αλεύρι, τη σοκολάτα και την πούδρα φουντουκιού και αμυγδάλου και ανακατεύουμε καλά.

Στη φόρμα ρίχνουμε το μείγμα του γλυκού.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20-25 λεπτά, δοκιμάζοντας με μαχαιράκι αν έχει ψηθεί μέχρι μέσα.

Βγάζουμε το γλυκό από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει πάνω σε σχάρα.

Τότε κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.

Μια μπάλα παγωτό ή κρέμα σαντιγί είναι η δική μας προτροπή για να απογειωθεί η γεύση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !