Bruschetta με πέστο βασιλικού, ρoδάκινο, μοτσαρέλα και προσούτο

Tips

Γεύση απίθανη που συντροφεύσει τα aperitivo cocktails σας με φίλους

στο μπαλκόνι ή το κρασί και το ουζάκι σας.

Για να δώσετε χρώμα και άρωμα στις καλοκαιρινές σας βραδιές ένα snack που γίνεται

τόσο εύκολα και εντυπωσιάζει


Χρόνος παρασκευής 10 λεπτά / Πολύ εύκολο

Bruschetta με πέστο βασιλικού, ροδάκινο, μοτσαρέλα και προσούτο

Από τον Κώστα Γεωργατζά executive corporate chef

Υλικά για 4 άτομα

 Μισό καρβέλακι χωριάτικο ψωμί

50 γρ. πέστο βασιλικού, έτοιμο

125 γρ. τυρί μοτσαρέλα

4 φέτες προσούτο

Ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής

Κόβουμε το ψωμί σε λεπτές μικρές φέτες της επιλογής μας.

Κόβουμε το ροδάκινο σε φέτες.

Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες.

Στις φέτες ψωμιού αλείφουμε το πέστο βασιλικού.

Στην επιφάνεια βάζουμε από μια φέτα ροδάκινο, μια φέτα μοτσαρέλα και ένα μικρό κομμάτισούτο

προσούτο.

Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !