Ένα δροσιστικό απολαυστικό cocktail με άρωμα Ελλάδας. Γίνεται πολύ εύκολα και έχει άρωμα, πολύ χρώμα, ενώ παράλληλα είναι και χωνευτικό. Μετά τα παρεΐστικα δείπνα του καλοκαιριού είναι ό,τι καλύτερο, αλλά και δίπλα στη θάλασσα είναι ό,τι καλύτερο.
Εμείς το απολαύσαμε «διά χειρός» Λουκρητίας στο απίθανο all day restaurant Fouzer.
Χρόνος παρασκευής 5 λεπτά / Πολύ εύκολο
Cocktail Μαστιχάκι με βυσσινάδα
Από τη Λουκρητία Ζαφειροπούλου, sommelier του restaurant Fouzer, Αγία Παρασκευή
Υλικά για 4 ποτήρια flute
100ml λικέρ μαστίχα
200ml σπιτική βυσσινάδα
Τριμμένος πάγος
Πάγος καμπάνα
Διαδικασία
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ με πάγο καμπάνα και ανακατεύουμε μέχρι να δροσίσει το cocktail μας.
Γεμίζουμε τα ποτήρια με πάγο τριμμένο και σερβίρουμε το cocktail αναδεύοντας ελαφρά.