Κόλπα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Tips

Οι βλεφαρίδες μας εκτός από την προστασία που προσφέρουν στα μάτια μας, αναδεικνύουν το βλέμμα μας κάνοντάς το πιο έντονο και βαθύ.

Εμείς θα σας δείξουμε μερικά κόλπα που θα σας χαρίσουν εντυπωσιακές βλεφαρίδες χωρίς χημικά και χωρίς να χρειαστεί να τοποθετήσετε τεχνητές, σπαταλώντας χρόνο και χρήματα.

Σωστό ντεμακιγιάζ

Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ στις βλεφαρίδες μας. Η μάσκαρα είναι ένα πολύ πυκνό καλλυντικό προϊόν που στεγνώνει γρήγορα και κολλάει τις βλεφαρίδες. Όσο καθυστερούμε να την αφαιρέσουμε τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια χρειάζεται να καταβάλουμε με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμε τις βλεφαρίδες μας, ακόμα και να χάνουμε αρκετές από αυτές. Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται η αδιάβροχη μάσκαρα για την οποία είναι απαραίτητο να προμηθευτούμε ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ.

Αύξηση του όγκου των βλεφαρίδων

  • Αρχικά φροντίζουμε να έχουμε καθαρές βλεφαρίδες, χωρίς υπολείμματα μάσκαρας. Στη συνέχεια, απλώνουμε μια στρώση μάσκαρας και πριν στεγνώσει, με μια μπατονέτα, απλώνουμε στις βλεφαρίδες μια στρώση πούδρας. Αφήνουμε να στεγνώσει και στη συνέχεια περνάμε ένα ακόμα στρώμα μάσκαρας. Ο όγκος θα αυξηθεί μαγικά και το βλέμμα θα αποκτήσει βάθος.
  • Χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι με κινήσεις αριστερά δεξιά, οι βλεφαρίδες αποκτούν έξτρα όγκο με λίγες μόνο κινήσεις.
  • Πριν τη χρήση της μάσκαρας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ειδικό primer προκειμένου να τις διαχωρίσουμε και να τις ενυδατώσουμε. Έτσι με την εφαρμογή της μάσκαρας θα φαίνονται πιο μεγάλες και πυκνές.
  • Προσέχουμε ώστε να μην εφαρμόζουμε υπερβολικά μεγάλη ποσότητα μάσκαρας στις βλεφαρίδες, ούτε να περνάμε πολλές στρώσεις γιατί θα έχουμε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι βλεφαρίδες τελικά θα κολλήσουν και το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό. Για αυτό, κάθε φορά πριν χρησιμοποιήσουμε το βουρτσάκι καλό είναι να του αφαιρούμε το πολύ προϊόν από πάνω του με κυκλικές κινήσεις γύρω από το στόμιο της συσκευασίας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !