Οι χυμοί «παίζουν» δυνατά για ένα βιταμινούχο πρωινό

Tips

Εάν ο φυσικός χυμός πορτοκαλιού έχει το πλεονέκτημα να πίνεται εύκολα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ένας «δυνατός» χυμός από πολλά φρούτα ή λαχανικά δροσερός, πίνεται πολύ ευχάριστα. Προτιμήστε φρέσκα φρούτα της εποχής και σίγουρα θα επωφεληθείτε από όλα τα θρεπτικά οφέλη του φρούτου.

Αν θέλετε να υπολογίσετε πόσα φρούτα θα πρέπει να τρώμε την ημέρα θα δείτε ότι είμαστε πολύ μακριά από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Σε ένα χυμό θα μπορούμε να βάλουμε 1 μήλο, 1 πορτοκάλι, 1 αχλάδι, 1 μπανάνα, 1 μικρό τσαμπί σταφύλι και κάποια φρούτα του δάσους. Μπορούμε ακόμα να το πασπαλίσουμε με ξηρούς καρπούς.

Πόσοι από εμάς τρώμε τόσα φρούτα, πολτοποιώντας τα όμως και κάνοντας έναν πλούσιο χυμό μπορούμε…

Πολύ νόστιμη και θρεπτική είναι η ανάμιξη χυμών λαχανικών και φρούτων όπως καρότο με αχλάδι, μήλο με σέλινο και αγγούρι, ντομάτα με καρότο και μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλούς ευφάνταστους συνδυασμούς, με πολύ χρώμα και γεύσεις που αγαπάμε.  Έτσι επωφελούμαστε από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία μειώνοντας τα επίπεδα των σακχάρων των φρούτων.

Ένα ποτήρι φυσικών χυμών στο σπίτι ή στα bar φρουτοχυμών που ξεφυτρώνουν παντού είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία μας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !