Ποιες είναι οι φυσικές αφροδισιακές τροφές για να διανθίσουμε τη διατροφή μας;

Tips

Εμείς ανατρέξαμε «στις γραφές» και τις μελέτες … προκειμένου να σας παρουσιάσουμε φυσικά αφροδισιακά για να τα εντάξετε στη διατροφή σας και να δώσετε μια πινελιά ξεχωριστή στη σεξουαλική σας ζωή. Για να μην παρεξηγηθούμε σας ενημερώνουμε ότι αυτές οι τροφές έχουν γενικά τονωτικές ιδιότητες στον οργανισμό μας και όχι μόνον στη σεξουαλικότητά μας.

 

Κρόκος Κοζάνης

Γνωστός από την αρχαιότητα ακόμα για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. Οι φυτοστερόλες του κρόκου είναι αυτές που ενισχύουν τη σεξουαλική επιθυμία και έχει διεγερτικές ιδιότητες στις ερωτογενείς ζώνες.

Ο Κρόκος Κοζάνης, γνωστός και σαν σαφράν, λέγεται και κόκκινος χρυσός γιατί είναι σπάνιος, πανάκριβος και κρύβει μέσα του τα μυστικά της μακροζωίας και της ευζωίας.

Εμείς ανατρέξαμε «στις γραφές» και τις μελέτες … προκειμένου να σας παρουσιάσουμε φυσικά αφροδισιακά για να τα εντάξετε στη διατροφή σας.

Γαρύφαλλο

Ένα μπαχαρικό που θεωρείται το πιο ισχυρό φυσικό αφροδισιακό.

Αυξάνει τη ροή του αίματος και αυτό επιτρέπει μια καλύτερη στυτική λειτουργία. Παράλληλα έχει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το άρωμά του είναι ξεχωριστό και η χρήση του πολυποίκιλη στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική αλλά και σαν αφέψημα.

Γλυκάνισο

Ο γλυκάνισος εκτός από το άρωμά του χαρίζει στον οργανισμό μεγάλη ποσότητα ανεθόλης, μιας ουσίας που προσομοιάζει με τα οιστρογόνα, τις γυναικείες ορμόνες. Στους άνδρες έχει ανδρογόνο δράση και θεωρείται από τα ισχυρά φυσικά αφροδισιακά.

Ginseng

Τα δυναμικά και ενεργά συστατικά της «ρίζας της ζωής» όπως ονομάζεται το  ginseng τονώνουν τον οργανισμό και τον θωρακίζουν. Διεγείρουν το νευρικό σύστημα αλλά και το πνεύμα και είναι εξαιρετικό αγγειοδιασταλτικό για τις γυναίκες και τους άνδρες.

Κακάο 

Το κακάο είναι από τις τροφές της κατηγορίας Good Mood Food που ανεβάζουν τη διάθεση και διώχνουν το stress. Xαρίζουν στον οργανισμό μας σεροτονίνη και ενδορφίνες, γνωστές για την ευφορία που προσφέρουν.Τονώνουν τον οργανισμό και έτσι αναπτύσσεται και η σεξουαλική επιθυμία.

Από τη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !