Πώς να διατηρώ δροσερά τα τρόφιμα στην παραλία

Tips

Το καλοκαίρι η παραλία μας τραβάει σαν μαγνήτης. Η δροσιά που μπορεί να προσφέρει ένα μπάνιο στη θάλασσα δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο. Για αυτό και πολλοί από εμάς συνδυάζουμε τη θάλασσα με το πικ νικ ώστε να την απολαύσουμε στο έπακρο όλη μέρα.

Αυτό βέβαια προϋποθέτει πολύ καλή οργάνωση σε εξοπλισμό για να είναι η παραμονή μας όσο το δυνατόν πιο άνετη. Επιπλέον, πρέπει να φροντίσουμε ώστε το φαγητό μας να διατηρηθεί δροσερό, ώστε να το απολαύσουμε με ασφάλεια.

Αρχικά, πρέπει να αποφύγεις να πάρεις τρόφιμα που αλλοιώνονται εύκολα, όπως γαλακτοκομικά και μαγειρεμένα φαγητά. Προτίμησε τα φρούτα, τα αρτοσκευάσματα, τις μπάρες, τα σάντουιτς, τα wraps, τους ξηρούς καρπούς και οπωσδήποτε εφοδιάσου με πολλά νερά, χυμούς και αναψυκτικά.

Για να κρατήσεις δροσερό το φαγητό και τα ποτά σου εφοδιάσου με ένα φορητό μίνι ψυγείο. Γέμισέ το με πάγο ως τη μέση και τοποθέτησε τα τρόφιμα μέσα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσπάθησε να μην το έχεις εκτεθειμένο στον ήλιο γιατί θα μειωθεί η απόδοσή του.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μίνι ηλεκτρικό ψυγείο που δουλεύει με τον φορτιστή αυτοκινήτου. Δεν κάνει θαύματα αλλά διατηρεί για λίγες ώρες τα τρόφιμα και τα ποτά δροσερά. Τέλος, μια πιο απλή λύση αποτελούν οι ισοθερμικές τσάντες στις οποίες μπορείς να τοποθετήσεις παγοκύστες.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !