Πώς να Βγάλετε τις Καλύτερες Selfie

Tips

Οι selfie είναι η πιο διαδεδομένη μορφή έκφρασης στα social media, αποτυπώνοντας στιγμές και εμπειρίες. Εδώ θα βρείτε μερικά tips για να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας σε κάθε selfie.

Φωτισμός

Προτιμήστε τον φυσικό φωτισμό, ιδανικά κατά τις ώρες του δειλινού ή το πρωί. Ο άμεσος ήλιος μπορεί να προκαλέσει σκιές και να δημιουργήσει ατέλειες που δεν υπάρχουν, ενώ είναι ενοχλητικός για τα μάτια με αποτέλεσμα συχνά να βγαίνουν κλειστά.

Η Σωστή Γωνία

Κρατήστε την κάμερα λίγο πιο ψηλά από το επίπεδο των ματιών για πιο κολακευτική γωνία, που θα τονίζει το βλέμμα σας. Δοκιμάστε διάφορες γωνίες στο οριζόντιο επίπεδο για να βρείτε ποια σας ταιριάζει καλύτερα.

Στάση του σώματος

Μια καλή πόζα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στρέψτε ελαφρώς το σώμα για πιο δυναμική εικόνα. Φροντίστε να είστε χαλαροί και φυσικοί στην πόζα σας.

Η Έκφραση του Προσώπου

Ένα φυσικό χαμόγελο είναι πάντα ελκυστικό. Αποφύγετε υπερβολικές ή τεχνητές εκφράσεις που μπορεί να φαίνονται αφύσικες, εκτός αν θέλετε να κάνετε κάποιο statement.

Επιλογή Φόντου

Αν θέλετε η προσοχή να πέσει μόνο πάνω σας, επιλέξτε ένα φόντο που δεν αποσπά την προσοχή από το πρόσωπό σας. Αν βγάζετε selfie σε ένα ιδιαίτερο γεγονός ή τοποθεσία, επιλέξτε ένα φόντο που να ενισχύει την ιστορία που θέλετε να πείτε.

Επεξεργασία με Μέτρο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να βελτιώσετε την εικόνα, αλλά μην υπερβάλλετε ώστε να διατηρήσετε τα χαρακτηριστικά σας και τη φυσικότητά τους. Επεξεργαστείτε ελαφρώς τη φωτεινότητα, τον κορεσμό ή την αντίθεση για να ενισχύσετε τη φωτογραφία.

Σταθερότητα της Κάμερας

Για να αποφύγετε  κουνημένες φωτογραφίες, χρησιμοποιήστε τρίποδο ή selfie stick για μεγαλύτερη σταθερότητα. Για λήψεις από απόσταση, χρησιμοποιήστε τον χρονοδιακόπτη της κάμερας για να πάρετε σταθερές και φυσικές selfie.

Σημασία της Αυθεντικότητα

Αντί να προσπαθείτε να αντιγράψετε τις πόζες και τις εκφράσεις των άλλων, εκφράστε τη δική σας μοναδικότητα. Οι πιο ενδιαφέρουσες και αξιομνημόνευτες selfie είναι εκείνες που δείχνουν αυθεντικότητα και φυσικότητα.

Αξιοποιήστε την Τεχνολογία

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που προσφέρουν ενδιαφέροντα εργαλεία και φίλτρα για να βελτιώσετε τις selfie σας. Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στη φωτογραφία μέσω κινητού.

Πειραματιστείτε και Διασκεδάστε

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ, εξαρτήματα ή σκηνικά. Το κυριότερο στοιχείο των selfie είναι να διασκεδάζετε και να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !