Σαγανάκι γαρίδες με ντομάτα και τυρί

Tips

Μια γευστική δημιουργία νόστιμη, που γίνεται πολύ εύκολα. Είναι ότι καλύτερο για να συνοδεύσετε το ούζο ή το τσίπουρο. Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια έτοιμη σάλτσα ντομάτας της αρεσκείας σας. To φρέσκο ψωμί είναι ό,τι καλύτερο για «βούτες» νόστιμες…

Εμείς το δοκιμάσαμε στη Χαλκίδα της ομορφιάς και των τρελών νερών…

Χρόνος παρασκευής 12 λεπτά / Πολύ εύκολο

Σαγανάκι γαρίδες με ντομάτα και τυρί

Από το εστιατόριο Καρνάγιο, Χαλκίδα

Υλικά για 2 άτομα  

10 γαρίδες μέτριες καθαρισμένες

180 γρ. κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα

200 ml σάλτσα ντομάτας επιλογής μας

1 κ.γ. μουστάρδα

Ελαιόλαδο

Αλάτι θαλασσινό

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ρίγανη,  τριμμένη

3 σταγόνες ταμπάσκο

Τρόπος παρασκευής

Σε σαγανάκι σοτάρουμε με ελαιόλαδο τις γαρίδες και τις γυρίζουμε με λαβίδα και από τις δύο πλευρές να ροδοκοκκινήσουν.

Τότε ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας που έχουμε φτιάξει και προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρια ανακατεύοντας ελαφρά.

Αφήνουμε να πάρουν 2 βράσεις και τότε προσθέτουμε τα κομμάτια του τυριού.

Ανακινούμε το σαγανάκι και αφήνουμε 3 λεπτά και σερβίρουμε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !