Σημάδια που επαληθεύουν ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου

Tips

Σίσσυ Νίκα Δημοσιογράφος

Ο έρωτας είναι διαχρονικά ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, που μας γεμίζει χαρά. Έχει υμνηθεί από τους αρχαίους χρόνους και όπως έλεγε ο αρχαίος ιστορικός Πλούταρχος « Ο έρωτας μοιάζει με το μεθύσι: κάνει τους ανθρώπους θερμούς, διαχυτικούς και εύθυμους» και ο αρχαίος τραγικός Ευριπίδης συμπληρώνει «Ο έρωτας διδάσκει τον ποιητή, ακόμα και αν αυτός δεν είχε ιδέα από ποίηση». Ενώ ο φιλόσοφος Πλάτων έγραψε « Η μεγαλύτερη ευτυχία που δίνεται από τους θεούς είναι αυτή του έρωτα».

Στην καθημερινότητά μας ο έρωτας και η αγάπη είναι συχνά όροι πολύπλοκοι και τα ερωτηματικά πολλά. Δεν υπάρχουν κανόνες και ντιρεκτίβες για να καθορίσουμε αν ένα άτομο είναι ερωτευμένο, γιατί αυτό διαφέρει ανάλογα με την προσωπικότητα του ατόμου.

Η αγάπη είναι συχνά πολύπλοκη και τα ρομαντικά συναισθήματα, μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου.

Ο καθένας μας βιώνει και αντιλαμβάνεται την αγάπη διαφορετικά.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουμε να μάθουμε αν πράγματι ο άνθρωπος που μας ενδιαφέρει, είναι ερωτευμένος μαζί μας…

Εμείς εντοπίσαμε κάποια σημάδια που δεν λανθάνουν…

Υπάρχουν ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να αποκωδικοποιήσετε τον έρωτα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.

Καμαρώνει την επιτυχία σου

Ο άνθρωπος που είναι ερωτευμένος σας εκτιμά και σας θαυμάζει.

Είναι περήφανος που είναι κοντά σας, θαυμάζει την προσωπικότητά σας, τα επιτεύγματά σας και δεν διστάζει να μοιραστεί μαζί σας τη χαρά και την επιτυχία σας.

Το βλέμμα και η γλώσσα του σώματος

Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας εκφράζει διαφορετικά τα συναισθήματά του.

Η οπτική όμως επαφή και η γλώσσα του σώματος δεν ψεύδονται ποτέ.

Ένα σημάδι είναι το βλέμμα, ευθύς στα μάτια, όταν σε κοιτάζει, πιο συχνά από άλλους, με έντονο και παρατεταμένο τρόπο και τα μάτια του γυαλίζουν μόλις είσαι κοντά του.

Το χαμόγελό του όταν σε βλέπει είναι ζεστό και μέσα από την καρδιά του, έτσι μπορεί να αποκαλύψει τον έρωτά του.

Μια στάση του σώματός του προσανατολισμένη προς εσάς ή όταν πλησιάζει συχνά κοντά σου ή αναζητά σωματική επαφή, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα σημάδι.

Η γλώσσα του σώματός καθρέφτης σας

Η αντανάκλαση της γλώσσας του σώματος, της στάσης του σώματος ή κάποιων ακόμα λέξεων που χρησιμοποιείτε είναι ένα υποσυνείδητο σημάδι του έρωτά του για εσάς.

Όπως λένε οι ψυχολόγοι, ο καθρέφτης είναι ένα καλό σημάδι. Όταν σταυρώνεις τα πόδια σου, τα σταυρώνει και εκείνος ή αλλάζει θέση; Στέκεται ακόμα και απέναντί σας με την ίδια φορά του σώματος.

Ενδιαφέρεται για εσάς

Εάν το άτομο κάνει ερωτήσεις για τη ζωή σας, ακούει προσεκτικά και θυμάται λεπτομέρειες, ενδιαφέρεται για τις ανάγκες σας και τα συναισθήματά σας, ναι αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ειλικρινούς ενδιαφέροντος.

Το άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί σας θα σας αφουγκραστεί και θα ξέρει πως θα αποκρυπτογραφήσει τα συναισθήματά σας και αντιλαμβάνεται πότε κάτι σας ενοχλεί, χωρίς να το ζητήσετε.

Η προτεραιότητά του είστε εσείς;

Ένας ερωτευμένος άνθρωπος θα έχει μάτια μόνο για σένα και θα σου δίνει πάντα τον χρόνο που χρειάζεσαι…

Αν παρατηρήσετε ότι σας βάζει πάνω από τους φίλους του, το άθλημά του ή τις συνήθειές του, αυτό είναι πραγματικός δείκτης.

Το σίγουρο είναι ότι εκείνος/η θέλει την ευημερία και την ευτυχία σας.

Δεν θα σε κρίνει …θα σε στηρίζει

Αν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας θα σας δεχτεί όπως είστε, με όλα τα προσόντα σας και τα ελαττώματά σας. Θα σας παρέχει ακλόνητη την υποστήριξή του…

Κάποιος άνθρωπος που σας θέλει θα επιδιώξει να λύσει τα προβλήματά σας, με εποικοδομητικό τρόπο και κυρίως δεν θα γκρινιάζει και δεν θα κρίνει συνεχώς.

Αν λοιπόν ο άνθρωπος σας έχει αυτά τα χαρίσματα και λαμβάνετε αυτά τα σημάδια τότε αξίζει να προχωρήσετε…

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !