Κομψή, ακόμα και χωρίς τακούνια

Tips

Είναι αλήθεια ότι τα τακούνια ψηλώνουν το σώμα, μακραίνουν το πόδι και προσθέτουν πόντους στη συνολική εμφάνιση, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Αν όμως για κάποιους λόγους δεν μπορούμε να φορέσουμε τακούνια ή ακόμα και αν βάζουμε την άνεση πάνω από όλα, δεν θέλουμε να χάσουμε πόντους κομψότητας. Αυτό δεν θα συμβεί αν επιλέξουμε το κατάλληλο παπούτσι και το συνδυάσουμε σωστά.

Ίσια παπούτσια  υπάρχουν σε αμέτρητα σχέδια για να επιλέξουμε. Αν θέλουμε όμως να είμαστε κομψές, όσο κομψές θα δείχναμε και με τακούνια, θα πρέπει να προσέξουμε καταρχάς στην επιλογή του παπουτσιού.

Το σχήμα ενός ίσιου παπουτσιού έχει μεγάλη σημασία. Ας αποφύγουμε λοιπόν παπούτσια με στρογγυλές ή τετράγωνες μύτες και ας επιλέξουμε μυτερά, που έχουν την ιδιότητα να μακραίνουν και να λεπταίνουν το πόδι.

Η υφή του παπουτσιού πρέπει να είναι γυαλιστερή και να μοιάζει πολυτελής.

Το χρώμα του παπουτσιού πρέπει να είναι σκούρο, nude ή στο ίδιο χρώμα με το ρούχο μας ώστε να μοιάζει σαν φυσική συνέχειά του, μακραίνοντας τα πόδια μας.

Για να δείχνουμε κομψές είναι προτιμότερο να φορέσουμε ένα παπούτσι σε απλή γραμμή, χωρίς να είναι φορτωμένο με σχέδια και αγκράφες.

Η επιλογή του ρούχου είναι επίσης σημαντική όταν αποφεύγουμε τα τακούνια.

Λέμε λοιπόν όχι στα πολύ μακριά παντελόνια και τις maxi φούστες και ταιριάζουμε τα παπούτσια μας με παντελόνια που σταματούν στον αστράγαλο καθώς και με midi και mini φούστες.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !