Ο διάσημος σχεδιαστής Christian Louboutin… τώρα και ξενοδόχος

Tips

Oι γόβες που σχεδιάζει ο Christian Louboutin είναι το απωθημένο κάθε elegant και δυναμικής γυναίκας ανά τον κόσμο. Το κόκκινο χρώμα που υπάρχει στη βάση της γόβας τον χαρακτηρίζει, όπως και η κομψότητα σε ότι κάνει … Πάντως για όσες δεν το γνωρίζετε, το χρώμα δεν έχει επιλεγεί τυχαία. Το κόκκινο είναι το χρώμα της δύναμης, που κάθε ξεχωριστή γυναίκα δαμάζει … ή αλλιώς γητεύει… και η θέση του είναι στη βάση της γόβας…

Ο Christian είναι εκλεκτικός, μαξιμαλιστής και συνάμα τολμηρός. Σίγουρα παθιάζεται με ότι καταπιάνεται… τώρα λοιπόν θέλει να ασχοληθεί και με το ξενοδοχείο που δημιούργησε στη νότια Πορτογαλία. Το πνεύμα και το ύφος του Loubutin είναι εμφανές σε κάθε χώρο και πέρασμα του φιλόξενου ξενοδοχείου. Σίγουρα θα είναι και ένας επιτυχημένος ξενοδόχος με δεδομένες τις περγαμηνές του. Δεν σας κρύβω ότι μια επίσκεψή μου εκεί έχει καταγραφεί στις επιθυμίες μου…

Το ξενοδοχείο είναι art και από τις φωτογραφίες και μόνον θα το λατρέψετε …

Το όνομα του πανέμορφου ξενοδοχείου είναι «Vermelho Melides Boutique Hotel». Vermelho … σημαίνει κόκκινο, στα πορτογαλικά. Άλλωστε είναι το εμβληματικό χρώμα του Christian.

To ξενοδοχείο βρίσκεται  στο  ειδυλλιακό  χωριό Μελίδες, της νότιας Πορτογαλίας. Αγαπημένος τόπος για τον σχεδιαστή, αφού έχει επιλέξει να περνά τους χειμώνες του, ήδη 12 τον αριθμό.

co Vermelho Melides Boutique Hotel

Ένας τόπος έμπνευσης, αφού εδώ ο  Louboutin  αποσύρεται για  να σχεδιάζει τις χειμερινές του συλλογές. Tο μοναδικό φως, αλλά και η προσωπικότητα των κατοίκων τον εμπνέουν μοναδικά…

co Vermelho Melides Boutique Hotel

Η ιδέα του Louboutin ήταν να δημιουργήσει ένα  σπίτι μακριά από το σπίτι, που τώρα είναι ανοιχτό για να το ανακαλύψουμε.

Το απίθανο boutique ξενοδοχείο είναι 5 αστέρων. Η πορτογαλική παράδοση, η τεχνογνωσία, η υψηλή τέχνη του τολμηρού σχεδιαστή ξετυλίγονται σε κάθε χώρο και επιφάνεια.

Παθιασμένος με την τέχνη και τους πολιτισμούς του κόσμου, ο Christian Louboutin είναι ένας καλλιτέχνης που παρατηρεί τον κόσμο με περιέργεια και στόχος του ήταν να προσφέρει μια φιλοξενία μοναδική.

Στο χωριό το ενδιαφέρον του διάσημου δημιουργού κεντρίστηκε από την ακμάζουσα δημιουργική κοινότητα, όπου καλλιτέχνες, ζωγράφοι, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές συγκεντρώθηκαν γιατί έβρισκαν έμπνευση σε αυτόν τον παρθένο τόπο.

co Vermelho Melides Boutique Hotel

Ο σχεδιαστής, καλωσόρισε επίσης φίλους από όλο τον κόσμο για να συμβάλουν στην διακόσμηση. Μεταξύ των καλλιτεχνών που κλήθηκαν για τη διακόσμηση ήταν και ο έλληνας Κωστής Κακανιάς… που δημιούργησε την τοιχογραφία που βλέπετε.

co Vermelho Melides Boutique Hotel

Ο Christian επέλεξε προσωπικά τα έπιπλα και τα έργα τέχνης,  κάποια από τα οποία προέρχονται από τις προσωπικές του συλλογές.

co Vermelho Melides Boutique Hotel

Κάθε χώρος παίζει με το style, τις  εποχές, τα υφάσματα και τα χρώματα, δημιουργώντας eclectic ατμόσφαιρα.

co Vermelho Melides Boutique Hotel

Στον φωτισμό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και μπαίνοντας στη reception βρισκόμαστε μπροστά σε ένα χρυσό και πράσινο πολυέλαιο από φυσητό γυαλί που ζωντανεύει μοναδικά από το ινδικό Klove Studio που συνδυάζει την δεξιοτεχνία με μια πινελιά μυστικισμού… τα πάντα χειροποίητα.

co Vermelho Melides Boutique Hotel

H ευζωία και η γαστρονομία παίζουν δυνατά. H πορτογαλική κουζίνα, οι παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής δοξάζονται… Κάθε συνταγή και ένα αφήγημα. Ένα κόκκινο επιδόρπιο κορυφώνει όλη την εμπειρία… και χαρίζει επίγευση μοναδική.

co Vermelho Melides Boutique Hotel

Ο Louboutin μας προκαλεί να περάσουμε στο σύμπαν του Vermelho και να ζήσουμε τη ζωή στα κόκκινα, άλλωστε la vie en rouge είναι το motto του.

Περνώντας την πύλη του ξενοδοχείου η σημασία που δίνεται στην λεπτομέρεια είναι εμφανής.

Το design είναι το δυνατό του χαρτί και η ευζωία επίσης.

Σας προκαλούμε να γνωρίσετε τα χρώματα και το ιδιαίτερο style κάθε δωματίου, που είναι ξεχωριστό.

Τι λέτε πάμε…

Από τη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !