Ομελέτα με φρέσκα σπαράγγια

Tips

Ένα ελαφρύ γεύμα που γίνεται σε χρόνο DT ή ακόμα και πρωινό με φρέσκα σπαράγγια, που είναι στην εποχή τους.

Μπορείτε να πασπαλίσετε την ομελέτα με θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένα πιπέρια ή ακόμα να προσθέσετε τριμμένο τυρί γραβιέρα ή κασέρι.

Δίπλα στην ομελέτα μπορείτε να έχετε μια δροσερή πλούσια σαλάτα ή ακόμα τυριά ή λουκάνικα.

Χρόνος παρασκευής 10 λεπτά Πολύ εύκολη

Ομελέτα με φρέσκα σπαράγγια

Yλικά

4 αυγά

1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Φρέσκα σπαράγγια

Λίγο ελαιόλαδο

Αλάτι θαλασσινό

Φρεσκοτριμμένα πιπέρια

Τρόπος παρασκευής  

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο.

Σοτάρουμε ελαφρά τα φρέσκα σπαράγγια και ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.

Σε μπολ χτυπάμε με το πιρούνι τα αυγά και προσθέτουμε μια πρέζα τριμμένο μοσχοκάρυδο.

Τα ρίχνουμε στο τηγάνι με ελαιόλαδο που είναι πολύ ζεστό.

Τηγανίζουμε την ομελέτα για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Γυρίζουμε προσεκτικά την ομελέτα και από την άλλη πλευρά και σερβίρουμε με ψωμί πολύσπορο φρυγανισμένο.

Συνταγή : Ειρήνη Ζουγανέλη private cheffe, Μύκονο

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !