Πώς να καθαρίσω το μπάνιο γρήγορα

Τα μυστικά των Chef

Αλήθεια πόσο χρόνο χρειάζονται τα κρεατικά, τα ψάρια για να έχουν το σωστό μαρινάρισμα;

Πρώτα επιλέγουμε τη μαρινάδα και περιχύνουμε το κρέας ή το ψάρι και το μαρινάρισμα γίνεται αποκλειστικά στο ψυγείο. Ο Κώστας Συντάκας, executive chef μας ενημερώνει...

Πόσους μήνες διατηρούνται ασφαλώς τα τρόφιμα στην κατάψυξη;

Τα τρόφιμα που θέλουμε να διατηρήσουμε στην κατάψυξη τα βάζουμε σε ειδικά σκεύη ή τα τυλίγουμε καλά με μεμβράνη σιλικόνης, για να παραμείνουν σε...

Πότε οι τροφές διατηρούν τα θρεπτικά τους οφέλη, ωμές ή μαγειρεμένες;

Ορισμένες τροφές έχουν διαφορετική θρεπτική αξία όταν τρώγονται ωμές ή όταν μαγειρεύονται. Εμείς σας ενημερώνουμε πώς είναι καλύτερα να τις καταναλώνετε.  Ντομάτα Η ντομάτα περιέχει λυκοπένιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που...

Ποιο λάδι είναι το καλύτερο για το τηγάνισμα ;

Tο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι το πλέον κατάλληλο. Eίναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό λάδι στις υψηλές θερμοκρασίες.  Eτσι μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε και πάλι αφού...

Ο καθαρισμός του μπάνιου είναι μια εργασία που πρέπει να γίνεται καθημερινά  για λόγους υγιεινής, ωστόσο λίγοι διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο. Εμείς θα σου δώσουμε  χρήσιμες συμβουλές ώστε να διατηρείς το μπάνιο σου καθαρό, με την προϋπόθεση ότι μία φορά την εβδομάδα θα αφιερώνεις λίγο παραπάνω χρόνο για να το καθαρίζεις πιο διεξοδικά.

  • Μία φορά την ημέρα να βάζεις στο εσωτερικό της λεκάνης χλωρίνη και να την αφήνεις να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα.
  • Βάλε στη ζωή σου την ευκολία που σου προσφέρουν τα υγρά αντισηπτικά μαντηλάκια μιας χρήσης για επιφάνειες. Έτσι καθημερινά με ένα πέρασα στο χείλος της λεκάνης, στον νιπτήρα και τις βρύσες όλα θα λάμπουν.
  • Σκούπιζε τα νερά από το ντους αμέσως μόλις τελειώσεις καθώς η συσσωρευμένη υγρασία προκαλεί μούχλα και δυσοσμία.
  • Αέριζε καθημερινά το μπάνιο σου ώστε να απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές.
  • Μην αφήνεις στο μπάνιο υγρές πετσέτες γιατί γίνονται εστία μικροβίων και κακοσμίας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, ρόκα και πασατέμπο

Τα ροδάκινα αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά τους. Είναι νόστιμα, θρεπτικά και ξεχειλίζουν κάλιο και αντιοξειδωτικά.   Για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και για...

Σαλάτα με μαριναρισμένες φακές, μυζήθρα και βινεγκρέτ καρότου και λουίζας

Μια δροσερή σαλάτα που είναι superfood. H βινεγκρέτ καρότου και λουίζας είναι τόσο πρωτότυπη και νόστιμη που αυτή η γευστική δημιουργία απογειώνεται… Αν αφαιρέσουμε το...

Σαλάτα με πολύχρωμες ντομάτες, μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού

Μια παραλλαγή της γνωστής ιταλικής σαλάτας caprese με τη διαφορά ότι χρησιμοποιούμε τις πολύχρωμες ντομάτες έτσι για ένα τουίστ στη γεύση. Επιλέγουμε από την αγορά...

Σαλάτα με δίχρωμα ντοματίνια, φέτα και σάλτσα ελιάς Καλαμών

Μια καθαρά ελληνική σαλάτα που τα έχει όλα και είναι τόσο νόστιμη. Ο ταλαντούχος Σίμος Tριανταφύλλου, μας αποκαλύπτει τα μυστικά του μαριναρίσματος των υλικών...

Μύδια σαγανάκι της Κατερίνας

Μια γευστική δημιουργία επική, που  θα λατρέψει η οικογένεια και οι φίλοι… Η νόστιμη σάλτσα τους είναι ότι καλύτερο για «βούτες» με καψαλισμένο ψωμάκια....

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !