Τα μυστικά για λεπτά μπράτσα…

Tips

Τα χέρια μας είναι σημαντικό σημείο της γοητείας μας. Τα μπράτσα μας βέβαια επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες. Οι αυξομειώσεις βάρους δημιουργούν κυτταρίτιδα, το λίπος που συσσωρεύεται, δεν είναι εύκολο να φύγει… Η ηλικία είναι ένας ακόμα παράγοντας, που επιβαρύνει τα μπράτσα μας, και μαρτυρούν τα χρόνια μας.

Τί κάνουμε λοιπόν και τι πρέπει να προσέξουμε;

Kαταρχήν τα άτομα που έχουν θέμα με παχυσαρκία, θα πρέπει να δράσουν προκειμένου να χάσουν βάρος γενικά και μετά να ασχοληθούν με το τοπικό λίπος στα χέρια τους.

Υπάρχουν συμβουλές και μυστικά που θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε για να αποκτήσουμε ελκυστικά μπράτσα και γυμνασμένα χέρια.

Τρώμε έξυπνα

Ακόμα και μια μικρή αλλαγή στη διατροφή θα βοηθήσει γενικότερα. Ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή και αν υιοθετήσουμε το σύστημα μικρών πιάτων κάθε τέσσερεις ώρες, στους περισσότερους από εμάς λειτουργεί. Όταν τρώμε λιγότερο και πιο συχνά βοηθάμε την ενδυνάμωση του μεταβολισμού και τα αποθέματα λίπους μετατρέπονται σε ενέργεια.

Τρώμε περισσότερα λαχανικά είτε ωμά ή ελαφρά βρασμένα ή στον αχνό ή ψητά στο γκριλ, που τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο ή αγουρέλαιο, αποφεύγοντας το βούτυρο. Έτσι χάνουμε βάρος και τα μπράτσα μας παράλληλα ομορφαίνουν

Η πρωτεΐνη

Για να χτιστούν οι μυς η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη. Έτσι χρειαζόμαστε κρέας χωρίς λιπαρά, αυγά, ψάρια και οι χορτοφάγοι τόφου. Ειδικά τα αυγά βοηθούν ιδιαίτερα αφού είναι πλήρης τροφή.

 Ενυδάτωση

Τα μπράτσα μας έχουν ποσοστό πάνω από το 60% σε νερό. Το υπόλοιπο περιεχόμενό τους είναι οστά και μυς. Πίνουμε λοιπόν όσο περισσότερο νερό μπορούμε, για να αποβληθούν οι συσσωρευμένες τοξίνες.

Ένα ακόμα μυστικό είναι να βάλουμε το λεμόνι στη διατροφή μας, αφού είναι γνωστό ότι αποτοξινώνει και έτσι το λίπος αποβάλλεται πιο εύκολα.

Ακολουθούμε λοιπόν ένα από τα μυστικά του Hollywood …

Eπιλέγουμε 4 ζουμερά λεμόνια και ανακατεύουμε τον χυμό τους σε ένα λίτρο νερό. Κρατάμε αυτή τη σπιτική λεμονάδα στο ψυγείο για να πίνεται ακόμα πιο ευχάριστα…

Η κίνηση μετράει…

Η γυμναστική είναι απαραίτητη… και μπορεί να γίνει οπουδήποτε στο σπίτι ή στη φύση. Να θυμάστε πάντα ότι το λίπος αρχίζει να καίγεται μετά από 20 λεπτά συνεχούς άσκησης.

Η άρση βαρών και τα push-ups είναι ίσως η καλύτερη ιδέα για να χτίσουμε μυς. Επίσης οι ασκήσεις με τα λάστιχα είναι αποτελεσματική άσκηση και παράλληλα ευχάριστη.

Βάλτε λοιπόν τη μουσική που αγαπάτε και ξεκινήστε…

Η κολύμβηση όμως είναι η πιο ολοκληρωμένη γυμναστική, αφού λειτουργούν όλα τα μέλη του σώματος, η πλάτη και οι κοιλιακοί.

Μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός εγγραφείτε άμεσα σε ένα κολυμβητήριο και θα μας θυμηθείτε… είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας.

Το τένις και το μπάσκετ είναι επίσης αθλήματα που γυμνάζουν τα χέρια.

Υγιεινή διατροφή λοιπόν και τακτική άσκηση και τα χέρια σας θα επανέλθουν γρήγορα …

Μέχρι όμως να αποκατασταθούν μπορείτε να φοράτε μανίκια που καλύπτουν μέχρι τον αγκώνα ή ¾ ή ακόμα και μακριά μανίκια.

Αποφεύγετε τα στενά μανίκια και τα αμάνικα στενά φορέματα.

Από τη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα

Προηγούμενο άρθροΣπετσοφάι φουρνιστό
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα σουφλέ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !