Τί δώρο να πάρω σε ένα νεογέννητο;

Tips

Πολλές φορές όταν καλούμαστε να επιλέξουμε δώρο για ένα νεογέννητο προβληματιζόμαστε πολύ. Σκεφτόμαστε αν αυτό που θα δωρίσουμε είναι χρήσιμο, αν θα ικανοποιήσει τους γονείς του και αν θα «πιάσει τόπο» με δεδομένο ότι οι ανάγκες ενός νεογέννητου αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη.

Αρχικά, αν έχεις άνεση στην επικοινωνία με τους γονείς μπορείς να τους ρωτήσεις αν χρειάζονται κάτι συγκεκριμένο για το μωρό τους.

Έπειτα, αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ή δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείς με την επιλογή δώρου, μπορείς να προσφέρεις μια δωροκάρτα από κάποιο κατάστημα με βρεφικά είδη, με το ποσό που μπορείς να διαθέσεις.

Αν θέλεις να κάνεις ένα πολύ πρακτικό δώρο, μπορείς να επιλέξεις πετσέτες, πανάκια, σελτεδάκια ή σκεύη, όπως πιατάκι κουτάλι, θερμός. Πολύ χρήσιμα είναι και τα σετ σεντονιών, μόνο που είναι προτιμότερο να τα επιλέξεις σε μέγεθος μονού κρεβατιού και όχι κούνιας, για να τα χαίρεται το παιδάκι για περισσότερα χρόνια. Μια κουβετούλα ή ένα παπλωματάκι θα φανούν επίσης πολύ χρήσιμα στους νέους γονείς.

Αν επιλέξεις να πάρεις παιχνίδι, καλύτερα να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα βρεφικών ειδών, όπου θα σε συμβουλέψουν για το τί ταιριάζει σε κάθε βρεφική ηλικία.

Γενικά να έχεις υπόψη ότι η οικογένεια θα έχει ήδη καλύψει τις πρώτες ανάγκες του μωρού οπότε καλύτερα να επιλέξεις κάποιο δώρο που θα φανεί χρήσιμο στα επόμενα στάδια της ζωής του. Επίσης κατά την επιλογή σου, απόφυγε τα ροζ και τα γαλάζια χρώματα ώστε τα ίδια αντικείμενα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα από κάποιο παιδάκι του αντίθετου φύλου.
Τέλος, αν επιθυμείς να δωρίσεις κάτι που «θα μείνει» στο παιδί, επίλεξε κάποιο χρυσαφικό, μια εικόνα ή μια κορνίζα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !