Το cocktail της εβδομάδας: Golden blossom

Τα μυστικά των Chef

Ένα ακόμα από τα «δυνατά» cocktail του Τάσου με ρούμι, σιρόπι τζίντζερ, φρούτα του πάθους και αποξηραμένα τριαντάφυλλα.

Το σίγουρο είναι ότι θα σας αρέσει πολύ…

Golden blossom

Από τον Τάσο Σταμάτη, bartender Terra Petra, Θέατρο Πέτρας

Υλικά

50 ml Sailor Jerry gold rum

20 ml White Cacao – blanc

25 ml Ginger Syrup

20 ml Passion Fruit Puree

25 ml Aqua Faba

Για το φινίρισμα

Αποξηραμένα τριαντάφυλλα

Διαδικασία

Προσθέτουμε όλα τα συστατικά στο shaker μαζί με ολόκληρο πάγο.

Χτυπάμε δυνατά, κατόπιν σουρώνουμε και ξαναχτυπάμε χωρίς πάγο για να δημιουργήσουμε τον αφρό (Reverse Dry Shake).

Διακόπτουμε,  διπλοσουρώνουμε και σερβίρουμε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ, χωρίς πάγο.

Φινίρουμε το κοκτέιλ μας με αποξηραμένα τριαντάφυλλα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !