Ένα ακόμα από τα «δυνατά» cocktail του Τάσου με ρούμι, σιρόπι τζίντζερ, φρούτα του πάθους και αποξηραμένα τριαντάφυλλα.
Το σίγουρο είναι ότι θα σας αρέσει πολύ…
Golden blossom
Από τον Τάσο Σταμάτη, bartender Terra Petra, Θέατρο Πέτρας
Υλικά
50 ml Sailor Jerry gold rum
20 ml White Cacao – blanc
25 ml Ginger Syrup
20 ml Passion Fruit Puree
25 ml Aqua Faba
Για το φινίρισμα
Αποξηραμένα τριαντάφυλλα
Διαδικασία
Προσθέτουμε όλα τα συστατικά στο shaker μαζί με ολόκληρο πάγο.
Χτυπάμε δυνατά, κατόπιν σουρώνουμε και ξαναχτυπάμε χωρίς πάγο για να δημιουργήσουμε τον αφρό (Reverse Dry Shake).
Διακόπτουμε, διπλοσουρώνουμε και σερβίρουμε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ, χωρίς πάγο.
Φινίρουμε το κοκτέιλ μας με αποξηραμένα τριαντάφυλλα