Το μυστικό αποτοξίνωσης των celebrities. Χυμός γκρέιπφρουτ με τζίντζερ

Τα μυστικά των Chef

Αλήθεια πόσο χρόνο χρειάζονται τα κρεατικά, τα ψάρια για να έχουν το σωστό μαρινάρισμα;

Πρώτα επιλέγουμε τη μαρινάδα και περιχύνουμε το κρέας ή το ψάρι και το μαρινάρισμα γίνεται αποκλειστικά στο ψυγείο. Ο Κώστας Συντάκας, executive chef μας ενημερώνει...

Πόσους μήνες διατηρούνται ασφαλώς τα τρόφιμα στην κατάψυξη;

Τα τρόφιμα που θέλουμε να διατηρήσουμε στην κατάψυξη τα βάζουμε σε ειδικά σκεύη ή τα τυλίγουμε καλά με μεμβράνη σιλικόνης, για να παραμείνουν σε...

Πότε οι τροφές διατηρούν τα θρεπτικά τους οφέλη, ωμές ή μαγειρεμένες;

Ορισμένες τροφές έχουν διαφορετική θρεπτική αξία όταν τρώγονται ωμές ή όταν μαγειρεύονται. Εμείς σας ενημερώνουμε πώς είναι καλύτερα να τις καταναλώνετε.  Ντομάτα Η ντομάτα περιέχει λυκοπένιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που...

Ποιο λάδι είναι το καλύτερο για το τηγάνισμα ;

Tο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι το πλέον κατάλληλο. Eίναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό λάδι στις υψηλές θερμοκρασίες.  Eτσι μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε και πάλι αφού...

Ένας δροσερός χυμός, αποδεικνύεται φάρμακο για τον οργανισμό μας αφού βοηθά το ήπαρ να αποβάλει τις τοξίνες τους. Το σημαντικό είναι ότι εξαλείφει και τις τοξίνες που μπορούν να επιβραδύνουν την απώλεια βάρους. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι είναι και ο χυμός που αδυνατίζει υγιεινά.

Καιρός λοιπόν να το εντάξουμε στη διατροφή μας με τρίμα πάγου και πολύ χρώμα και άρωμα.

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα είναι προτιμότερο να το απολαμβάνετε το βράδυ, ώστε να έχετε καλύτερα τα αποτελέσματα.

Για 1 άτομο 

  • Ενα μεγάλο και ζουμερό γκρέιπφρουτ, καθαρισμένο
  • Μισό λεμόνι, καθαρισμένο
  • 1 cm ρίζας τζίντζερ, τριμμένο
  • 3/4 κ. γ. ελαιόλαδο εκλεκτό ή αγουρέλαιο στην εποχή του

Διαδικασία

Στο μπλέντερ βάζουμε το γκρέιπφρουτ, το λεμόνι και χτυπάμε δυνατά.

Προσθέτουμε το τζίντζερ και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ελαφρά.

Τέλος προσθέτουμε και πάγο και χτυπάμε για δευτερόλεπτα.

Σερβίρουμε σε ποτήρι και πίνουμε αμέσως.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, ρόκα και πασατέμπο

Τα ροδάκινα αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά τους. Είναι νόστιμα, θρεπτικά και ξεχειλίζουν κάλιο και αντιοξειδωτικά.   Για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και για...

Σαλάτα με μαριναρισμένες φακές, μυζήθρα και βινεγκρέτ καρότου και λουίζας

Μια δροσερή σαλάτα που είναι superfood. H βινεγκρέτ καρότου και λουίζας είναι τόσο πρωτότυπη και νόστιμη που αυτή η γευστική δημιουργία απογειώνεται… Αν αφαιρέσουμε το...

Σαλάτα με πολύχρωμες ντομάτες, μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού

Μια παραλλαγή της γνωστής ιταλικής σαλάτας caprese με τη διαφορά ότι χρησιμοποιούμε τις πολύχρωμες ντομάτες έτσι για ένα τουίστ στη γεύση. Επιλέγουμε από την αγορά...

Σαλάτα με δίχρωμα ντοματίνια, φέτα και σάλτσα ελιάς Καλαμών

Μια καθαρά ελληνική σαλάτα που τα έχει όλα και είναι τόσο νόστιμη. Ο ταλαντούχος Σίμος Tριανταφύλλου, μας αποκαλύπτει τα μυστικά του μαριναρίσματος των υλικών...

Μύδια σαγανάκι της Κατερίνας

Μια γευστική δημιουργία επική, που  θα λατρέψει η οικογένεια και οι φίλοι… Η νόστιμη σάλτσα τους είναι ότι καλύτερο για «βούτες» με καψαλισμένο ψωμάκια....

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !