Πρώτα επιλέγουμε τη μαρινάδα και περιχύνουμε το κρέας ή το ψάρι και το μαρινάρισμα γίνεται αποκλειστικά στο ψυγείο.
Ο Κώστας Συντάκας, executive chef μας ενημερώνει πόσες ώρες απαιτούνται.
Ένα ολόκληρο κοτόπουλο από 4 – 12 ώρες
Φιλέτο στήθος κοτόπουλου από 2 – 24 ώρες
Μπούτι κοτόπουλου από 1 – 24 ώρες
Χοιρινές μπριζόλες από 2 – 4 ώρες
Μπριζόλες από 30 λεπτά – 24 ώρες
Φιλέτο ψαριού από 15 λεπτά – 1 ώρα
Γαρίδες από 15 – 30 λεπτά
Προϊόντα σόγιας από 30 λεπτά – 3 ώρες