Αλήθεια πόσο χρόνο χρειάζονται τα κρεατικά, τα ψάρια για να έχουν το σωστό μαρινάρισμα;

Τα μυστικά των Chef

Πρώτα επιλέγουμε τη μαρινάδα και περιχύνουμε το κρέας ή το ψάρι και το μαρινάρισμα γίνεται αποκλειστικά στο ψυγείο.

Ο Κώστας Συντάκας, executive chef μας ενημερώνει πόσες ώρες απαιτούνται.

Ένα ολόκληρο κοτόπουλο από 4 – 12 ώρες

Φιλέτο στήθος κοτόπουλου από 2 – 24 ώρες

Μπούτι κοτόπουλου από 1 – 24 ώρες

Χοιρινές μπριζόλες από 2 – 4 ώρες

Μπριζόλες από 30 λεπτά – 24 ώρες

Φιλέτο ψαριού από 15 λεπτά – 1 ώρα

Γαρίδες από 15 – 30 λεπτά

Προϊόντα σόγιας από 30 λεπτά – 3 ώρες

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !