Kριτσίνια με προσούτο και γραβιέρα Κρήτης

Tips

Στις γιορτές τα οικογενειακά τραπεζώματα και οι συνάξεις φίλων είναι όλο και πιο συχνές οπότε πρέπει να βρούμε λύσεις εύκολες και εντυπωσιακές. Τα πολύχρωμα κριτσίνια με προσούτο και γραβιέρα γίνονται πανεύκολα και αρέσουν πολύ σε μικρούς και μεγάλους. Επιλέγουμε τα καλύτερα κριτσίνια και γραβιέρα κρητική ωρίμανσης και βγαίνουμε ασπροπρόσωποι. Συνοδεύουν το κρασί ή είναι το καλωσόρισμα πριν καθίσουμε στο τραπέζι.

Χρόνος παρασκευής 15 λεπτό / Πολύ εύκολο

Κριτσίνια με προσούτο και γραβιέρα Κρήτης

Υλικά για 10 άτομα

20 κριτσίνια καρότου ή λαχανικών σε διάφορα χρώματα

20 φέτες προσούτο

300 γρ. τυρί γραβιέρα Κρήτης, κομμένο σε ορθογώνια κομμάτια

Τρόπος παρασκευής

Αραδιάζουμε τα κριτσίνια σε πιατέλα.

Παίρνουμε ένα ένα κριτσίνι και βάζουμε το κομμάτι τη γραβιέρα και τα περιτυλίγουμε στο επάνω μέρος με το προσούτο.

Τα βάζουμε σε πιατέλα ή τα μοιράζουμε σε μεγάλα ποτήρια ή γυάλινα βάζα.

Μπορούμε να διακοσμήσουμε τα βάζα με πολύχρωμες κορδέλες και φιγούρες.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !