Mοστράκια  Αυθεντικά

Τα μυστικά των Chef

Ένα μεζεδάκι ελληνικό με άρωμα θαλασσινό, που συνοδεύει το ούζο, το τσίπουρο ή το κρασί.  Γίνεται πολύ εύκολα, σε χρόνο dt. Εμείς διαλέγουμε τα παξιμαδάκια που μας αρέσουν είτε ολικής άλεσης  ή κρίθινα ή σταρένια. Τα μοστράκια χαρίζουν μια δροσιά σε απόλυτη αρμονία με την αψάδα της κοπανιστής, που είναι ένα τυράκι εκλεκτό ΠΟΠ

Χρόνος παρασκευής 10 λεπτά / Πολύ εύκολη

Μοστράκια αυθεντικά

Από τον πoλυβραβευμένο τυροκόμο Γιώργο Συριανό, Mykonos Farmers

Υλικά

15 παξιμάδια μικρά

100 γρ. κοπανιστή Μυκόνου ΠΟΠ

25 ντοματάκια τσέρυ, κομμένα στη μέση

Ελαιόλαδο εκλεκτό

Ρίγανη

Λίγο νερό

Τρόπος παρασκευής

Αραδιάζουμε τα παξιμάδια και δίπλα έχουμε ένα μπολάκι με νερό.

Βουτάμε για δευτερόλεπτα το κάτω μέρος από τα παξιμάδια στο νερό και τα βάζουμε σε πιατέλα.

Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στην επιφάνεια των παξιμαδιών.

Αλείφουμε μια κουταλιά κοπανιστή με ένα μαχαιράκι.

Από πάνω βάζουμε 3-4 κομμάτια από τα ντοματάκια και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Σερβίρουμε.

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !