Ώρα για trendy cocktail …

Τα μυστικά των Chef

Αυτά που επιλέγουμε γίνονται γρήγορα, είναι πρωτότυπα και ανεβαστικά

Ζητήσαμε από τον γνωστό bartender Τάσο Σταμάτη, του bar Καράβι 360o, του πολυχώρου Τerra Petra, δίπλα στο Θέατρο Πέτρας, να μας ετοιμάσει τα πιο trendy cocktail του και μας έδωσε τις συνταγές.

Το Gin είναι από τα ποτά που αρέσουν στους περισσότερους και η σύνθεση με το Cointreau, το γάλα αμυγδάλου, το lime και το σιρόπι αγάυης χαρίζουν μια αρμονία ξεχωριστή. Το κάρδαμο δίνει μια εξωτική πινελιά

Τhe Ginious

Υλικά

50 ml Beefeater London Dry Gin

20 ml Cointreau

30 ml γάλα αμυγδάλου

20 ml σιρόπι αγαύης

20 ml lime

2 dashes Cardamon Bitters

Σύνθεση 

Προσθέτουμε όλα τα συστατικά στο shaker με ολόκληρο τον πάγο.

Χτυπάμε δυνατά και σερβίρουμε σε double old fashioned με τριμμένο πάγο.

Γαρνίρουμε με μία κορφούλα δυόσμο, φραγκοστάφυλο, βατόμουρο και τριμμένη σοκολάτα.

Βάζουμε μια ωραία μουσική και απολαμβάνουμε σπίτι μας το cocktail.

Προηγούμενο άρθροΓλυκό σταφύλι Εύβοιας
Επόμενο άρθροMoυσταλευριά της Νεμέας

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !