Πως ετοιμάζουμε τα κολοκυθάκια;

Τα μυστικά των Chef

Τα κολοκυθάκια πλένονται καλά με μπόλικο τρεχούμενο νερό.

Δεν πρέπει να καθαρίζουμε την πράσινη φλούδα τους.

Απλά την ξύνουμε με ειδικό εξάρτημα, που αφήνει ανέπαφο μέρος της φλούδας τους. Άλλωστε εκεί βρίσκονται οι περισσότερες ευεργετικές ουσίες για τον οργανισμό μας.

Το χρώμα τους διατηρείται ζωηρό βάζοντας λίγο ελαιόλαδο, την ώρα που τα βράζoυμε στο αλατισμένο νερό.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !