Πώς να απλώσω σωστά την κρέμα προσώπου;

Tips

Δεν φτάνει μόνο να έχεις επιλέξει την κατάλληλη για το δέρμα σου κρέμα προσώπου. Εξίσου σημαντικό είναι να την εφαρμόζεις σωστά στο δέρμα σου. Ας δούμε πώς, βήμα βήμα:

  1. Πριν την εφαρμογή της κρέμας καθάρισε το πρόσωπό σου με ένα αφροτζέλ καθαρισμού ή/και με scrub. Διαφορετικά, τα νεκρά κύτταρα, το makeup και η ατμοσφαιρική ρύπανση θα αναμιχθούν με την κρέμα σου εξαλείφοντας την ευεργετική της δράση.
  2. Εφάρμοσε την κατάλληλη ποσότητα κρέμας. Ανάλογα με την υφή και την πυκνότητα του προϊόντος απαιτείται και διαφορετική ποσότητα. Θα καταλάβεις ποια είναι η σωστή ποσότητα από τον ρυθμό που την απορροφάει το δέρμα.
  3. Με τον δείκτη του χεριού τοποθέτησε την απαιτούμενη ποσότητα κρέμας στη μύτη, στο πιγούνι, στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια, στα μάγουλα και στον λαιμό.
  4. Άπλωσε την κρέμα με ανοδικές κινήσεις ξεκινώντας από τη μύτη. Συνέχισε με το μέτωπο απλώνοντας την κρέμα από το κέντρο προς τα πλάγια . Συνέχισε με τα μάγουλα, ξεκινώντας από τα πλάγια της μύτης. Έπειτα, εφάρμοσε την κρέμα στο περίγραμμα του προσώπου με κινήσεις από το πιγούνι προς τα αυτιά. Τέλος, άπλωσε την κρέμα στον λαιμό με κινήσεις από τη βάση προς το πηγούνι.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !