Πώς θα μυρίζουμε όμορφα όλη μέρα

Tips

Όσο απαιτητική και να είναι η καθημερινότητά μας, έχουμε ανάγκη να νιώθουμε φρέσκιες και καθαρές όλη μέρα. Ωστόσο, με τους γρήγορους ρυθμούς που κινούμαστε, κάποιες φορές αυτό είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει λοιπόν να προσέξουμε ορισμένα σημεία και να προνοήσουμε για άλλα, ώστε να μην έρθουμε ποτέ σε δύσκολη θέση.

Προσοχή στα υφάσματα των ρούχων και των εσωρούχων

Τα συνθετικά ρούχα και εσώρουχα εμποδίζουν το δέρμα να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να ιδρώνει πιο εύκολα και να μυρίζει δυσάρεστα. Για αυτό επιλέγουμε υφάσματα με φυσική ίνα  όπως το βαμβάκι και το λινό ή με μεγάλη περιεκτικότητα σε φυσική ίνα.

Αερίζουμε και αρωματίζουμε τα ρούχα μας

Ρούχα που έχουμε φορέσει αλλά δεν χρειάστηκε να τα πλύνουμε, τα αερίζουμε πριν τα επανατοποθετήσουμε στην ντουλάπα.  Έτσι θα απομακρυνθούν οι μυρωδιές και θα είναι σαν φρεσκοπλυμένα. Συμπληρωματικά μπορούμε να ψεκάσουμε τα ρούχα μας με ένα ειδικό σπρέι αρωματισμού ρούχων ή να τοποθετήσουμε ένα αρωματικό στην ντουλάπα μας.

Φροντίζουμε για τη στοματική μας υγιεινή

Ακόμα και αν η εμφάνισή μας  είναι άψογη όλα θα χαλάσουν αν υπάρχει στοματική κακοσμία. Για αυτό, πλένουμε τακτικά τα δόντια μας, ξεπλένουμε το στόμα μας με στοματικό διάλυμα και αν πρέπει να λείψουμε αρκετές ώρες από το σπίτι παίρνουμε μαζί μας ένα μίνι σετ οδοντόβουρτσας οδοντόκρεμας. Επίσης καλό είναι να έχουμε μαζί μας για ώρα ανάγκης τσίχλες ή καραμέλες με δροσερά αρώματα, φυσικά χωρίς ζάχαρη.

Κρατάμε μια έξτρα αλλαξιά

Καλό είναι να κρατάμε πάντα μια έξτρα αλλαξιά στην τσάντα μας, γιατί μπορεί να ιδρώσουμε ή να λερωθούμε. Μια έξτρα μπλούζα, ένα ζευγάρι κάλτσες και ένα σλιπ πιθανόν να μας φανούν χρήσιμα.

Βάζουμε στην τσάντα μας ένα πακέτο μωρομάντηλα και ένα αποσμητικό

Η πιο συχνή αιτία κακοσμίας του σώματος είναι ο ιδρώτας. Για αυτό, όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού, τα μωρομάντηλα μπορεί μας σώσουν. Ένα πέρασμα με μωρομάντηλο στην περιοχή της μασχάλης και στη συνέχεια η εφαρμογή αποσμητικού θα μας κρατήσουν φρέσκιες για το υπόλοιπο της ημέρας.

Δεν αποχωριζόμαστε το άρωμά μας

Καθώς περνούν οι ώρες το άρωμά μας ξεθυμαίνει. Για αυτό και είναι χρήσιμο να έχουμε ένα μικρό μπουκαλάκι στην τσάντα μας. Συνήθως οι εταιρίες κυκλοφορούν τα αρώματά τους σε μέγεθος μινιατούρας για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !