Σαλάτα Γκουακαμόλε με ντομάτα και νάτσος

Tips

Μια σαλάτα superfood που αρέσει πολύ και γίνεται τόσο εύκολα. Σερβίρεται όλες τις ώρες από snack μέχρι ένα ελαφρύ δείπνο. Για τα παιδιά σας προτιμείστε να τη συνοδεύσετε με νάτσος, που είναι και η αυθεντική της εκδοχή. Εσείς μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με κρακεράκια ή κρίθινα παξιμαδάκια για μια ακόμα πιο ισορροπημένη διατροφή… οι ημέρες το απαιτούν.

 Xρόνος παρασκευής 15 λεπτά / Πολύ εύκολη

 Σαλάτα Γκουακαμόλε με ντομάτα και νάτσος

 Υλικά για 4 άτομα

4 μεγάλα αβοκάντο, ώριμα

1 μέτριο κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

Μισό ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

Χυμό από 2 φρέσκα λεμόνια

2 ντομάτες, σε κύβους

¼ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη

Τρόπος παρασκευής

Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τα αβοκάντο καθαρισμένα και αφού έχουμε βγάλει το κουκούτσι.

Περιλούζουμε τα αβοκάντο με το λεμονοχυμό για να μην μαυρίσουν και πασπαλίζουμε με το τζίντζερ.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο

Λιώνουμε με το πιρούνι τα αβοκάντο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε ελαφρά.

Τα σερβίρουμε σε μπολ και ολόγυρα γαρνίρουμε με νάτσος.

Συνταγή : Aπό την Έφη Μαρκοζάνες, περίφημη μαγείρισσα, Γερμανία

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !