Πως θα δημιουργήσετε μαγική ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο;

Tips

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι γιορτές που πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να εξιτάρουμε τα παιδιά μας και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους. Έτσι δημιουργούνται δυνατές αναμνήσεις για μια ζωή.

Όλα πρέπει να είναι εντυπωσιακά στα μάτια τους και πρώτα από όλα το δικό τους περιβάλλον, το δωμάτιό τους, πρέπει να μεταμορφωθεί για να μοιάζει παραμυθένιο.

Οπωσδήποτε πρέπει να έχει το δικό του δένδρο που θα στολίσουμε μαζί ή μόνο του αν η ηλικία το επιτρέπει. Το δένδρο ας είναι μικρό για να μην φοβίζει το μεγάλο μέγεθος.

Τα στολίδια που θα προτιμήσουμε πρέπει να είναι ανθρωπόμορφα, γιατί θα του αρέσουν πολύ. Αν είναι μεγαλύτερο σε ηλικία τότε θα διαλέξει εκείνο τα στολίδια.

Αν υπάρχει στο δωμάτιο παράθυρο τότε θα πρέπει να το στολίσουμε ολόγυρα με λαμπιόνια, εντυπωσιακά στολίδια και ήρωες του παραμυθιού.

Δίπλα στο δένδρο ή στο στολισμένο με γιρλάντες παράθυρο θα μπουν κάποια από τα παιχνίδια του, επίσης μπορεί να θέλει να φορέσει σε κάποια σκουφάκια Αγιοβασιλιάτικα αυτό είναι εκδήλωση συμμετοχής και των δικών του αγαπημένων στη γιορτή.


Σε βάζα μπορούμε να βάλουμε τα μικρά ξωτικά και τον Αι Βασίλη και σε κάποιο σημείο εμφανές θα μπει η κάλτσα του που περιμένει τα δώρα.

Ζητείστε του να ζωγραφίσει κάτι και να το βάλετε στον τοίχο θα το ευχαριστηθεί. Δώστε του πρωτοβουλίες και αφήστε την δημιουργικότητά του και τη φαντασία του να εκδηλωθούν.

Ακόμα θα πρέπει και εκείνο να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες των ημερών και βέβαια τα μπράβο θα πρέπει να πέφτουν βροχή…

Η χαρά του παιδιού σας θα είναι μεγάλη και σίγουρα θα την θυμάται…

Από τη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !