Σπιτικές κοτομπουκιές

Tips

Αξίζει να αφιερώσεις ελάχιστο από τον χρόνο σου για να ετοιμάσεις αυτές τις υπέροχες κοτομπουκιές που γίνονται είτε ψητές είτε τηγανιτές. Αν ετοιμάσεις περισσότερες από όσες χρειάζεσαι, μπορείς να τις καταψύξεις.

Θα χρειαστείς:

2 στήθη κοτόπουλου φιλεταρισμένα

1 βάζο μαγιονέζα

Τριμμένη φρυγανιά

Αλάτι

Πιπέρι

Αποξηραμένο σκόρδο σε σκόνη

Εκτέλεση

Σε μια βάση κοπής κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια με ύψος περίπου 1,5 εκατοστού.

Τα πασπαλίζουμε με πιπέρι, αποξηραμένο σκόρδο και αλάτι, και τα αναμιγνύουμε με τη μαγιονέζα.

Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια λεκάνη, τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Σε ένα φαρδύ πιάτο, ρίχνουμε τη φρυγανιά και κυλάμε τις μπουκίτσες ώστε να καλυφθούν γύρω γύρω.

Τις ψήνουμε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα για 25 λεπτά, στον αέρα, σε προθερμασμένο  φούρνο ρυθμισμένο στους 190 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !