Δημιούργησε την απόλυτη εμπειρία αφρόλουτρου

Tips

Το να προσφέρουμε κάπου κάπου στον εαυτό μας ένα ζεστό και χαλαρωτικό αφρόλουτρο είναι μια προσιτή πολυτέλεια που μπορεί να μας ανεβάσει τη διάθεση, να μας ξεκουράσει και να μας τονώσει. Με ποιο τρόπο όμως θα ετοιμάσουμε το μπάνιο μας για να το απολαύσουμε στο έπακρο;

Προετοιμασία και γέμισμα μπανιέρας

Αφού καθαρίσουμε και απολυμάνουμε την μπανιέρα μας τη γεμίζουμε μέχρι λίγο παραπάνω από τη μέση με ζεστό νερό. Η θερμοκρασία του εξαρτάται από τις προτιμήσεις μας, ωστόσο δεν πρέπει να είναι πιο ζεστό από όσο αντέχουμε και παράλληλα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι το νερό ολοένα και θα αποβάλλει θερμότητα. Για αυτό αν θέλουμε να μείνουμε στο μπάνιο μας για αρκετή ώρα είναι συνετό να έχουμε μεριμνήσει ώστε να έχουμε διαθέσιμο ζεστό νερό για συμπλήρωμα.

Αφρόλουτρο και άλατα

Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε άλατα με διαφορετικές ιδιότητες, όπως χαλάρωση, τόνωση ή ξεκούραση, ανάλογα με τις ανάγκες μας.  Οι ιδιότητες και το άρωμα του αφρόλουτρου που θα επιλέξουμε θα πρέπει συμβαδίζουν με των αλάτων για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σφουγγάρι και πετσέτα

Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σφουγγάρι για να κάνουμε απαλό μασάζ με τον αφρό και να χαλαρώσουμε προτιμάμε ένα μαλακό φυσικό σφουγγάρι, ενώ αν χρειαζόμαστε τόνωση επιλέγουμε μια λούφα. Πριν ξεκινήσουμε το μπάνιο μας έχουμε ετοιμάσει καθαρές πετσέτες για να σκουπιστούμε αμέσως και να τυλίξουμε τα μαλλιά μας.

Έξτρα απολαυστικές πινελιές

Αν θέλουμε να απογειώσουμε την εμπειρία μας ρυθμίζουμε ένα ασύρματο ηχείο να παίζει χαλαρωτική μουσική ή ήχους της φύσης. Ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο αφρόλουτρο με αέρα Hollywood…

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !