Frosty smoothie ξινόγαλα, ακτινίδιο ΠΟΠ και στέβια

Tips

Ένα smoothie για δυνατό ξύπνημα… που χαρίζει στον οργανισμό μας βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Το ακτινίδιο ΠΟΠ όπως και η στέβια καλλιεργούνται στη Φθιώτιδα. Στη μεγάλη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων ο αγαπημένος μας chef δημιούργησε ένα ελληνικότατο smoothie με προϊόντα της περιοχής, που βοηθούν στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας.

Χρόνος παρασκευής 3 λεπτά / Πολύ εύκολο

Frosty smoothie ξινόγαλα, ακτινίδιο ΠΟΠ και στέβια

Από τον πολυβραβευμένο Kώστα Γεωργατζά corporate chef

 Yλικά για 4 άτομα 

500 γρ ακτινίδια,  καθαρισμένα

180 γρ ξινόγαλο

100 γρ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά

6 σταγόνες ή 2 φακελάκια στέβια

Λίγα παγάκια

Για το φινίρισμα

Βρώσιμα λουλούδια

Τρόπος παρασκευής

Σε μια μεγάλη κανάτα ρίχνουμε το ξινόγαλο, το γιαούρτι, τα ακτινίδια και τη στέβια.

Στο μπλέντερ βάζουμε τα παγάκια και ρίχνουμε το περιεχόμενο της κανάτας.

Τα χτυπάμε δυνατά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να έχουμε ένα βελούδινο smoothie.

Σερβίρουμε σε ποτήρια και διακοσμούμε με βρώσιμα λουλουδάκια.

Μικρά μυστικά

Αν θέλουμε μπορούμε να διακοσμήσουμε το smoothie με μια φέτα ακτινίδιο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !