Καλοκαίρι 2021. Τα απόλυτα look της παραλίας.

Tips

Το διάστημα του καλοκαιριού είναι απόλυτα συνυφασμένο με ξέγνοιαστη διάθεση, ηλιόλουστο καιρό, διακοπές και ανέμελο look. Το καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι πολλά για να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη. Φτάνει το αγαπημένο σου μαγιό, ένα beachwear της επιλογής σου, η πιο άνετη σαγιονάρα, γυαλιά ηλίου και μια τσάντα θαλάσσης που να τα χωράει όλα. Όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες παραμένουν γυναίκες και μια μεγάλη τσάντα που να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους την χρειάζονται πάντα.

Προετοιμάσου κατάλληλα και λάμψε ακόμη και στην παραλία

Η επιλογή των καλοκαιρινών αξεσουάρ και ενδυμάτων μας είναι μια δύσκολη απόφαση. Πρέπει να βρούμε εκείνο το μαγιό που να στρώνει υπέροχα, την σαγιονάρα που δεν γλιστράει και εφαρμόζει όπως πρέπει στο πόδι, το καπέλο που πέρα από στυλ θα μας προστατεύει και από τον ήλιο. Η ουσία είναι πως ό,τι και αν επιλέξουμε θέλει ψάξιμο.

Όπως θα ετοιμαστεί μια γυναίκα για τον πρωινό καφέ της, με παρόμοιο τρόπο θα το κάνει και για να πάει στην παραλία. Μια γυναίκα δεν σταματάει ποτέ να δείχνει την θηλυκότητα της, όποιος και αν είναι ο χαρακτήρας της όποιο και αν είναι το στυλ της επιλέγει να είναι περιποιημένη, να ‘‘λάμπει’’. Όχι για να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα αλλά πάνω από όλα για να νιώθει όμορφα με τον ίδιο της τον εαυτό. Χαρούμενη, χαμογελαστή και με αυτοπεποίθηση. Έτσι πρέπει να μοιάζουν όλες οι γυναίκες.

Όλα τα απαραίτητα ενδύματα

Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα ένα από την αρχή για να τα αναλύσουμε. Ξεκινάμε από το βασικό που χρειάζεσαι για να πας στην παραλία. Ένα μαγιό. Όχι όμως οποιοδήποτε μαγιό. Θα βρεις εκείνο που σου ταιριάζει, που αναδεικνύει τόσο το σώμα σου όσο και την προσωπικότητα σου. Απόφυγε να μείνεις στα κλασσικά σχέδια και αυτή τη χρονιά τόλμησε το κάτι διαφορετικό. Φέτος ‘‘παίζουν’’ τα φλοράλ, τα περίεργα και ιδιαίτερα μοτίβα και τα γεωμετρικά σχέδια πάνω στα μαγιό. Κράτησε το κλασσικό μαύρο μπικίνι σου αλλά πες ναι και στην αλλαγή. Ακόμη και αν είσαι θερμός υποστηρικτής των ολόσωμων μαγιό έχεις και εκεί την επιλογή να παίξεις σε άλλα ‘‘νερά’’.

Και συνεχίζουμε στο δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό part. Παρεό, ολόσωμες κοντές φόρμες, κιμονό, ‘‘καφτάνια’’, τοπ και σορτσάκια. Όσο ψηλά και αν ανέβει ο υδράργυρος πάντα θα χρειαζόμαστε κάτι να φορέσουμε πάνω από το μαγιό, ή έστω μέχρι να φτάσουμε στην ξαπλώστρα. Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στα φλοράλ παρεό, στα κιμονό με κρόσσια και στα βελουτέ σορτσάκια με σχέδια ή τρουκς.

Αξεσουάρ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Και αφού έχεις βρει τόσο το κατάλληλο μαγιό όσο και το σωστό beachwear ας περάσουμε στα αξεσουάρ.

Γυαλιά ηλίου με στυλ, άποψη, ιδιαίτερα σχέδια, ‘‘πεταλούδες’’, τετράγωνα, μεγάλα και πάνω από όλα χρωματιστά.

Όσον αφορά τις σαγιονάρες επίλεξε κάτι πιο ουδέτερο, φλατ και άνετο. Στην παραλία το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να στραβοπατάς μέσα στην άμμο και να δυσκολεύεις την ζωή σου. Για αυτό ίσια παπούτσια και τρέξιμο στην άμμο.

Στο κομμάτι ‘‘καπέλο’’ μπορείς να παίξεις με πολλές επιλογές, safe ή πιο τολμηρές. Το κλασσικό καπέλο, τα περίεργα ψάθινα, πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά και πολλά ακόμη.

Μαντήλια στα μαλλιά, στις τσάντες και όπου αλλού σου αρέσει αποτελούν την απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι.

Οι τσάντες επιπλέον αποτελούν διαχρονική αξία, είτε είναι μεγάλες είτε μικρές. Διάλεξε εκείνη που θα χωράει τα πάντα και θα σε καλύπτει.

Σιγουρέψου ότι τα πήρες όλα και έφυγες για παραλία.

Πριν φύγεις από το σπίτι με προορισμό την παραλία, σιγουρέψου ότι τα έχεις όλα μαζί σου και φυσικά μην ξεχάσεις το αντηλιακό σου, για το σώμα αλλά και για το πρόσωπο. Μπορεί να μην το αναφέραμε παραπάνω ως απαραίτητο αξεσουάρ αλλά είναι σίγουρα το πρώτο που πρέπει να προσέξεις να πάρεις μαζί σου. Προφύλαξε τον εαυτό σου και την επιδερμίδα σου από την ακτινοβολία με σωστό τρόπο. Σίγουρα θα απολαύσεις τις ακτίνες του ήλιου και θα αποκτήσεις μαυρισμένο δέρμα αλλά όλα με μέτρο.

Καλές βουτιές.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !