Είστε μόνοι … ίσως είναι ευλογία

Tips

Αν συγκυριακά αυτή την εποχή είστε και εσείς μόνοι, είτε από επιλογή, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να στενοχωριέστε ή να αγχώνεστε. Απλά είναι ευκαιρία να απολαύσετε τη χαρά της ζωής, που εσείς επιλέγετε και δημιουργείτε τις προϋποθέσεις.

Εμείς βρήκαμε τους λόγους που η μοναχικότητα μπορεί να είναι ευλογία …

Ευκαιρία για pampering από αγαπημένους…

Τώρα μπορούμε να εκτιμήσουμε τις στιγμές που περνάμε με την οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Πριν δεν μπορούσαμε να τους βλέπουμε όσο συχνά θέλαμε.

Τώρα λοιπόν έχουμε χρόνο να απολαύσουμε αυτό το αγαπησιάρικο pampering,  αλλά και να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να κάνουμε νέους ενδιαφέροντες φίλους.

Αναδιοργάνωση…

Τώρα έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μας. Ίσως είναι καιρός ανασύνταξης δυνάμεων, ίσως τώρα πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποιες απόψεις, ίσως πρέπει να ψαχτούμε περισσότερο, να ακούσουμε την καρδιά μας, τα «θέλω» μας.

Είναι η κατάλληλη εποχή να βάλουμε νέους στόχους που η κατάκτησή τους θα μας ικανοποιήσει …

Ξεκινάμε αμέσως και αφήνουμε κατά μέρος την απογοήτευση, την γκρίνια, το θυμό και τα πολλά γιατί… δεν ωφελούν, μάλλον αποθαρρύνουν.

Ακολουθούμε δυναμικά τα όνειρά μας, τις φιλοδοξίες, τις προσωπικές μας επιθυμίες. Μέχρι τώρα συμβιβαζόμαστε με τις επιθυμίες των άλλων έτσι δεν είναι … απολαύστε ότι σας προσφέρει η ζωή λοιπόν.

Ξεκουραστείτε…

Όταν γυρίζουμε στο σπίτι, σε ένα περιβάλλον ήρεμο, χωρίς οχλήσεις είναι η ευκαιρία που μας προσφέρετε να ξεκουραστούμε ψυχικά και σωματικά. Επιτέλους το σπίτι μας είναι το λιμάνι μας.

Ακούμε τη μουσική που μας χαλαρώνει, ανάβουμε αρωματικά κεριά, τρώμε ότι μας αρέσει και απολαμβάνουμε την ηρεμία μας.

Βγαίνουμε για έναν περίπατο και αναπνέουμε βαθιά…

Κάνουμε ότι μας ευχαριστεί

Όταν συμβιώνουμε ή έχουμε σχέση είναι απαραίτητο να συμβιβαζόμαστε για να ζούμε αρμονικά. Tώρα δεν χρειάζεται, απλά κάνουμε ό,τι θέλουμε, ό,τι μας ευχαριστεί, ό,τι μας έλειψε …

Η πρόσκαιρη μοναχικότητα πρέπει να θεωρείται ένας εποικοδομητικός χρόνος για τον εαυτό μας και όχι ένα χρόνος στενάχωρος και μίζερος. Μην κάνετε αυτό το λάθος…

Είναι η περίοδος που μπορούμε να επιλέξουμε ένα ταξίδι με φίλες, μια απόδραση χωρίς πρόγραμμα, να δούμε μια ταινία ή μια παράσταση που θέλαμε από καιρό ή να ασχοληθούμε με ένα σπορ, που εκείνου δεν άρεσε…

Κερδίζουμε σε αυτοπεποίθηση και διώχνουμε το stress

Κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης μας, ίσως αμφιβάλλαμε για τις δυνατότητές μας, ίσως κάναμε λάθος συγκρίσεις με άλλες κοπέλες, ίσως χρεώσαμε λάθη στον εαυτό μας.. Τέλος λοιπόν οι τοξικές σκέψεις … ας πάψουμε να σκεφτόμαστε έτσι και ας έχουμε αυτοπεποίθηση.

Είναι καιρός να απελευθερωθούμε από τα άγχη, που άλλοι μας επιφόρτισαν. Τα καλύτερα έρχονται … και εμείς θα είμαστε πιο δυνατές/οί αφού έχουμε μάθει από τα λάθη και τις υποχωρήσεις που κάναμε χωρίς να μας πρέπουν …

Από τη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !