Μια πρωτότυπη και έξυπνη παρουσίαση των φρούτων στο γιορτινό τραπέζι

Τα μυστικά των Chef

Το απόλυτο χρώμα του Πάσχα είναι το κόκκινο και το top φρούτο η φράουλα, τα σμέουρα, που έχουν υπόξινη και συνάμα γλυκιά επίγευση για ένα γεύμα με αρκετό κρέας….

Αντί τις κλασικές πιατέλες ή πιάτα μπορούμε να πρωτοτυπήσουμε

Με μπισκότα σαβουαγιάρ

  • Αγοράζουμε μπισκότα σαβουαγιάρ, που αρέσουν σε όλους .
  • Πλένουμε καλά τις φράουλες και τις βάζουμε στην πιατέλα φτιάχνοντας ένα βουναλάκι.
  • Ολόγυρα από τις φράουλες στήνουμε όρθια τα σαβουαγιάρ, θα χρειαστούμε τη βοήθεια κάποιου δικού μας, και τα δένουμε με ωραίες κορδέλες σε πράσινο ή κόκκινο χρώμα.
Με μαρέγκες φωλιές πάνω σε πλάκα
  • Από ζαχαροπλαστείο αγοράζουμε έτοιμες μαρέγκες φωλιές και τις γεμίζουμε με φρούτα και σερβίρουμε. Αν θέλουμε στη βάση βάζουμε κρέμα πατισερί ή σαντιγί.
Μια ακόμα ιδέα είναι να σερβίρουμε ατομικά τα ορεκτικά, τις σαλάτες, τα φρούτα ή τα γλυκά στο γιορτινό τραπέζι μέσα σε ποτήρια….

Τα βάζουμε σε σειρές και τα χρώματα ξετρελαίνουν …

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !