Ποια αθλήματα δημιουργούν όμορφα πόδια

Tips

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται και έχει απωθημένο τα όμορφα πόδια, λεπτά και γυμνασμένα.Εμείς σας παρουσιάζουμε τα αθλήματα που βελτιώνουν την εικόνα των ποδιών σας.

Τρέξιμο

Είναι η πιο αποτελεσματική γυμναστική ή outdoor δραστηριότητα για πιο δυνατούς μηρούς και όμορφα πόδια. Για να το πετύχετε βέβαια χρειάζεται προσπάθεια αφού πρέπει να τρέχετε τουλάχιστον 30 λεπτά 4 φορές την εβδομάδα. Βοηθά την καρδιακή λειτουργία και την αποσυμπίεση.

Το ποδήλατο

Ότι καλύτερο για γυμνασμένα πόδια. Η ποδηλασία διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Αν δεν σας εμπνέει η ποδηλασία στη φύση ή στην πόλη μπορείτε να αποκτήσετε ένα ελλειπτικό για το σπίτι ή να κάνετε μαθήματα ποδηλάτου μέσα στο νερό. Είναι πολύ ευχάριστο και λιγότερο κουραστικό.

Κολύμπι

Ότι καλύτερο και ποιο ευχάριστο το κολύμπι για να αποκτήσετε ωραία πόδια. Χάνετε λίπος στους μηρούς και επιμηκύνετε το σχήμα τους. Εσείς επιλέγετε το είδος κολύμβησης που θα σας βοηθήσει πραγματικά.

Χορός

Ο χορός είναι η πιο ευχάριστη και αntistress γυμναστική. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Zumba, salsa, modern-jazz, rock, body jam … Θα βρείτε σίγουρα αυτό το είδος που σας δημιουργεί ευεξία.

Πατινάζ

Το πατινάζ στον πάγο ή σε πίστα είναι η δραστηριότητα που φέρνει άμεσα αποτελέσματα τα πόδια τονίζονται και οι μύες των γλουτών δυναμώνουν. Προσοχή όμως στις συχνές πτώσεις…

Aπό τη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !