10 συνδυασμοί που θα απογειώσουν την ομελέτα σας και… ένας απαγορευτικός

Τα μυστικά των Chef

Τα συστατικά που θα χαρίσουν νοστιμιά την ομελέτα μας τα βάζουμε στο μίγμα των αυγών πριν το ψήσιμο ή τα βάζουμε σαν γέμιση στο κέντρο της ομελέτας και την διπλώνουμε.

Οι συνδυασμοί που προτείνουν οι chef μας είναι πολύ γευστικοί.

  • Το χαρμάνι των αγαπημένων σας τυριών ταιριάζει απόλυτα με ντομάτα κομμένη σε κύβους αφού βέβαια έχουμε αφαιρέσει τα υγρά και τους σπόρους.
  • Oι τηγανητές πατάτες κομμένες σε κύβους ή σε στρογγυλές ταιριάζουν πολύ και δένουν αρμονικά με ντομάτα, ελιές και κρεμμύδι.
  • Η κάπαρη χαρίζει μια αψάδα πολύ αγαπημένη.
  • Οι αγγινάρες βρασμένες κομμένες σε φέτες με λιαστή ντομάτα διανθίζουν την ομελέτα μας.
  • Οι πιπεριές διαφόρων χρωμάτων φρέσκες, καπνιστές ή τουρσί κομμένες σε φέτες ή κύβους δίνουν τη δική τους γευστική πινελιά.
  • Τα μανιτάρια άγρια και μη με τυρί κασέρι ή γραβιέρα αποτελούν ιδανικό συνδυασμό. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσουμε και αλάτι με τρούφα τότε το πιάτο απογειώνεται…
  • Ψιλοκομμένο μπέικον σοταρισμένο σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό δένει όμορφα με φρέσκα φύλλα σπανάκι.
  • Λουκάνικα κομμένα σε φέτες με ροδέλες κρεμμυδιού και ελληνικά μυριστικά.
  • Πολύ λεπτές φέτες καπνιστού σολομού με ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο και κρεμμυδάκι τριμμένο δένει αρμονικά.
  • Το καπνιστό ζαμπόν μπορούμε να το συνδυάσουμε με ζεματισμένες κορφές σπαραγγιών.
  • Μπορείτε και σεις να κάνετε τις δική σας δημιουργική παρασκευή ομελέτας το μόνο που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε είναι το προσούτο, γιατί αλλάζει η γεύση του εντελώς όταν ψήνεται ή τηγανίζεται. Αν όμως το αγαπάμε μπορούμε να το βάλουμε δίπλα στην ομελέτα μας, στην αρχική του μορφή.
Επόμενο άρθροΗ τέλεια μαγιονέζα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !