Πως ο σολομός θα αποκτήσει  λαχταριστή κρούστα;

Τα μυστικά των Chef

Σίγουρα θέλετε ο σολoμός που θα σερβίρετε, να έχει ωραία κρούστα και ζωντανό χρώμα. Με όποιο τρόπο μαγειρέψετε το σολομό είτε στο φούρνο, είτε σε αντικολλητικό τηγάνι, το μυστικό είναι ένα και τόσο απλό…

Τα ψάρια και ο σολομός ειδικότερα, έχουν ένα στρώμα υγρασίας εξωτερικά, που δημιουργεί πρόβλημα στο ψήσιμο.

Μια απορροφητική χαρτοπετσέτα δίνει τη λύση. Ταμπονάρουμε προσεκτικά την επιφάνεια από όλες τις πλευρές και έτσι ο σολομός μένει στεγνός… και έτοιμος για ένα ξεχωριστό μαγείρεμα.

Προηγούμενο άρθροCake μήλου με κανέλα
Επόμενο άρθροΦάβα Σαντορίνης

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !