Ταιριάζουν τα ίσια σανδάλια με επίσημο φόρεμα;

Τα μυστικά των Chef

Αλήθεια πόσο χρόνο χρειάζονται τα κρεατικά, τα ψάρια για να έχουν το σωστό μαρινάρισμα;

Πρώτα επιλέγουμε τη μαρινάδα και περιχύνουμε το κρέας ή το ψάρι και το μαρινάρισμα γίνεται αποκλειστικά στο ψυγείο. Ο Κώστας Συντάκας, executive chef μας ενημερώνει...

Πόσους μήνες διατηρούνται ασφαλώς τα τρόφιμα στην κατάψυξη;

Τα τρόφιμα που θέλουμε να διατηρήσουμε στην κατάψυξη τα βάζουμε σε ειδικά σκεύη ή τα τυλίγουμε καλά με μεμβράνη σιλικόνης, για να παραμείνουν σε...

Πότε οι τροφές διατηρούν τα θρεπτικά τους οφέλη, ωμές ή μαγειρεμένες;

Ορισμένες τροφές έχουν διαφορετική θρεπτική αξία όταν τρώγονται ωμές ή όταν μαγειρεύονται. Εμείς σας ενημερώνουμε πώς είναι καλύτερα να τις καταναλώνετε.  Ντομάτα Η ντομάτα περιέχει λυκοπένιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που...

Ποιο λάδι είναι το καλύτερο για το τηγάνισμα ;

Tο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι το πλέον κατάλληλο. Eίναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό λάδι στις υψηλές θερμοκρασίες.  Eτσι μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε και πάλι αφού...

Ευτυχώς οι εποχές που η μόδα πρόσταζε συγκεκριμένους συνδυασμούς έχει περάσει ανεπιστρεπτί…Τώρα πια δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες συνδυασμών. Χρώματα, σχέδια, υφές, υλικά, συνδυάζονται δημιουργικά μεταξύ τους κάνοντας κάθε γυναίκα να εμφανίζεται με ένα εντελώς δικό της στυλ και να νιώθει ακόμα πιο ξεχωριστή.

Σε περίπτωση λοιπόν που αναρωτιέσαι αν μπορείς να φορέσεις ίσια σανδάλια με ένα καλό φόρεμα η απάντηση είναι πως…φυσικά και μπορείς.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις τα σωστά σανδάλια που να κολακεύουν το πόδι σου και που να ταιριάζουν με το μήκος και το στυλ του φορέματός σου.

Μερικά tips:

  • Ένα ζευγάρι σανδάλια σε χρυσό ή ασημί ταιριάζει χρωματικά με τα περισσότερα επίσημα φορέματα και δίνει λάμψη στο πόδι.
  • Αν το φόρεμά σου είναι πολύ απλό και μονόχρωμο, επίλεξε σανδάλια σε έντονο χρώμα ή στολισμένα με χρωματιστές χάντρες.
  • Επίλεξε ένα απλό σχέδιο χωρίς σφιχτά λουράκια, ώστε να μην κόβεται το πόδι σου στην περιοχή του αστραγάλου.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, ρόκα και πασατέμπο

Τα ροδάκινα αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά τους. Είναι νόστιμα, θρεπτικά και ξεχειλίζουν κάλιο και αντιοξειδωτικά.   Για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και για...

Σαλάτα με μαριναρισμένες φακές, μυζήθρα και βινεγκρέτ καρότου και λουίζας

Μια δροσερή σαλάτα που είναι superfood. H βινεγκρέτ καρότου και λουίζας είναι τόσο πρωτότυπη και νόστιμη που αυτή η γευστική δημιουργία απογειώνεται… Αν αφαιρέσουμε το...

Σαλάτα με πολύχρωμες ντομάτες, μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού

Μια παραλλαγή της γνωστής ιταλικής σαλάτας caprese με τη διαφορά ότι χρησιμοποιούμε τις πολύχρωμες ντομάτες έτσι για ένα τουίστ στη γεύση. Επιλέγουμε από την αγορά...

Σαλάτα με δίχρωμα ντοματίνια, φέτα και σάλτσα ελιάς Καλαμών

Μια καθαρά ελληνική σαλάτα που τα έχει όλα και είναι τόσο νόστιμη. Ο ταλαντούχος Σίμος Tριανταφύλλου, μας αποκαλύπτει τα μυστικά του μαριναρίσματος των υλικών...

Μύδια σαγανάκι της Κατερίνας

Μια γευστική δημιουργία επική, που  θα λατρέψει η οικογένεια και οι φίλοι… Η νόστιμη σάλτσα τους είναι ότι καλύτερο για «βούτες» με καψαλισμένο ψωμάκια....

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !