Τέλεια φρύδια που τονίζουν το βλέμμα μας

Tips

Tα τέλεια σχηματισμένα φρύδια που τονίζουν το βλέμμα μας και την ομορφιά μας είναι ανάλογα με τις διαστάσεις και το σχήμα του προσώπου μας.

Η αισθητικός μας θα μπορέσει να διαμορφώσει το σχήμα τους προκειμένου να υπάρχει αρμονία με τα χαρακτηριστικά μας. Η τόνωση του βλέμματος ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, είναι ένα από τα μυστικά για να «δείχνουμε» ακόμα νεώτερες και εντυπωσιακές…

Τα μάτια θεωρούνται ο καθρέπτης της ψυχής μας και τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι εκείνα που προσδίδουν αρμονία και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Τα φρύδια είναι αυτά που αγκαλιάζουν και πλαισιώνουν το πρόσωπό μας, και από μόνα τους, χαρίζουν την δική τους ιδιαίτερη πινελιά.

Η μορφολογία του προσώπου παίζει σημαντικό ρολό στον καθορισμό του καταλλήλου σχήματος του φρυδιού. Σεβόμαστε πάντα τις προδιαγραφές που μας χάρισε η φύση, χωρίς να ακολουθούμε την εκάστοτε μόδα.


Ένα τετράγωνο πρόσωπο έχει έντονες γωνίες και λίγο πιο έντονο σαγόνι. Αν λοιπόν κάνουμε έντονες γωνίες στα φρύδια μας, το μόνο που θα πετυχαίνουμε είναι να φαινόμαστε πιο άγριες και κουρασμένες. Η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίπτωση είναι τα φρύδια να έχουν στρογγυλεμένες γωνίες.

Προσοχή όμως! Μην τα κάνετε λεπτά και σε σχήμα ουράνιου τόξου όπως τα έκαναν κάποτε, γιατί το χάσαμε το παιχνίδι.

Όσον αφορά στο στρόγγυλό πρόσωπο ισχύει το αντίθετο. Αφού λείπουν οι γωνίες στο πρόσωπο μας, καλό θα ήταν να κάνουν έντονες γωνίες τα φρύδια σου. Με τις έντονες, καθαρές γωνίες στα φρύδια θα καταφέρουμε να αναδείξουμε και να ορίσουμε το σχήμα των οστών του προσώπου μας.


Το οβάλ πρόσωπο είναι το πιο κλασικό και βολικό σχήμα αφού τελικά δεν χρειάζεται να κάνουμε και πολλά πράγματα για να τονίσουμε το βλέμμα μας. Θα πρέπει να έχουμε σχετικά μακριά φρύδια, που αρκεί να γίνει μια ελαφριά γωνία.


Ένα μακρύ πρόσωπο έχει κάθετα χαρακτηριστικά. Έτσι, είναι σημαντικό να μπορέσουμε να επεκτείνουμε το τελείωμα των φρυδιών μας προς τα έξω και όχι προς τα κάτω, ώστε να φαίνεται πιο φαρδύ το πρόσωπο μας.

Τι θα πρέπει να προσέξουμε όταν βγάζουμε μόνες μας τα φρύδια

Αν προσπαθήσουμε να βγάλουμε μόνες μας τα φρύδια, πρέπει να το κάνουμε με μεγάλη προσοχή, αφού σε κάποια σημεία  ενδέχεται να μην ξαναβγούν.
Επίσης, για τις πρώτες φορές τουλάχιστον καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε το τσιμπιδάκι, βγάζοντας μία-μία τις τριχούλες και τσεκάροντας τη συμμετρία των δυο τόξων.

Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι δεν πρέπει να βγάζουμε τα φρύδια αφήνοντάς τα λεπτά γιατί έτσι, το πρόσωπό μας μοιάζει λιγότερο νεανικό και φρέσκο.

Τα πιο γεμάτα φρύδια θα κάνουν το πρόσωπό μας να μοιάζει περισσότερο γοητευτικό και αψεγάδιαστο.

Η συμβουλή μας είναι όταν θέλουμε να δώσουμε σχήμα ή να το διορθώσουμε να απευθυνθούμε σε αισθητικό προκειμένου να μας δώσει το σωστό σχήμα για να αποφύγουμε τα λάθη.

Από την Φωτεινή Οντατάλα, Oda΄ s Aesthetics, Aγ.Ιωάννου 24Β, Αγία Παρασκευή

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !