Έτσι θα κάνεις τα γεμιστά σε χρόνο μηδέν

Τα μυστικά των Chef

Χαρακτηριστικό ελληνικό φαγητό τα γεμιστά, μοσχομυρίζουν φρεσκάδα! Κι ενώ τα αγαπάς και τα λαχταράς, δεν το παίρνεις εύκολα απόφαση να τα φτιάξεις…Μπελαλίδικο φαγητό είναι η αλήθεια, όμως αξίζει τον κόπο. Με τις συμβουλές μας θα τα ετοιμάζεις πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και έτσι ίσως αποφασίσεις να τα φτιάχνεις και συχνότερα.

  • Επίλεξε ώριμες, ζουμερές ντομάτες για να αδειάζουν εύκολα.
  • Πλύνε τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τεμάχισέ τα στο μούλτι.
  • Άδειασε τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια και άλεσε το υλικό που αφαίρεσες στον πολυκόφτη.
  • Ένωσε τα αρωματικά με το υλικό από το άδειασμα των λαχανικών, πρόσθεσε τα μπαχαρικά, το ρύζι, το λάδι, πελτέ και νερό (αν χρειάζεται) και ανακάτεψε.
  • Δοκίμασε να μαγειρέψεις τα γεμιστά σε πλατιά κατσαρόλα με καπάκι για να κερδίσεις χρόνο και από το ψήσιμο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !